HP laserski štampač & FSNC Raster software

HP laserski štampač & FSNC Raster software

Hp laserski štampač novi je štampač u našoj ponudi koji je specijaliziran za štampu na tamnim materijalima pomoću belog laserskog tonera. HP sa belim laserskim tonerom idealan je za grafike poput tekstova, logotipa, ilustracija i kaligrafskog dizajna.

Do sada je štampanje većih slika u punom koloru HP laserskim štampačem predstavljalo problem ali uz naš FSNC Raster software rešili smo i taj problem na inovativan i jednostavan način. Ovaj software dobijate potpuno besplatno uz kupovinu jednog od naših HP štampača. FSNC Raster služi kao dodatak Photoshop-u i jednostavan je za instaliranje, potrebno je samo da datoteku koju vam mi pošaljemo ubacite u photoshop i pratite naša uputstva u videu sa službenog Mincom youtube kanala. Pomoću ovog software-a uspešno ćemo izbeći da nam svaka slika na majici izgleda kao nalepnica tako što će software prepoznati o kojoj boji majice je reč i automatski obrizati sve pozadine u toj boji, na ovaj način uštedeti ćemo na toneru koji je u ovom slučaju nepotreban jer ako je pozadina vaše slike crna ista kao i boja majice na koju prenosite vašu sliku ili dizajn ona vam je tada nepotrebna u štampi. Ovaj software neće samo obrisati pozadinu vaše slike nego će celoj slici dodati i tačkasti uzorak koji će pojačati izdržljivost vaše slike pri pranju i rastezanju majice te sprečiti moguće pucanje dizajna ili odvajanje delova dizajna od tkanine.

NAPOMENA: Iako je HP laserski štampač predviđen za štampu u punom koloru sa 5 tonera, CYAN i belim tonerom, FSNC Raster software radi samo sa jednom bojom. Vi birate boju dizajna na osnovu boje majice na koju želite zapeći dizajn. Iako postoje načini da se ovaj software koristi i u punom koloru ta tehnika nije još usavršena.

Instrukcije na Mincom youtube kanalu (premotajte video na 8min 46sek):

https://www.youtube.com/watch?v=sRAKdLTjXeY

Deli ovaj post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?