Poliester majice sa štampom

Majica poliester sa štampom

Poliester majice sa štampom u našoj ponudi se štampaju tehnikom sublimacije. Majice su napravljene od 50% pamuka i 50% poliestera.  Majice su sašivne tako da se pamuk nalazi sa unutrašnje strane, a poliester sa spoljašnje. Takvo šivenje omogućava manje znojenje kao i prijatan osećaj na koži. Poliester majice su prvobitno namenjene sportistima i rekreativcima. Boje koje ostaju nakon štampe su dugotrajne.

Poliester majice sa štampom

su namenjene za štampu bilo kog dizajna po Vašem zahtevu. Na njima možemo štampati logo, sliku, broj i prezime. Prednost sublimacione štampe jeste ta što se svaka poliester majica može poručiti sa različitim motivom. Količina i različitost štampe ne menjaju cenu majice. Možete poručiti više majica, a da svaka majica ima drugi odštampan motiv.

Ovaj tip je idealan za sportske klubove, fitnes centre, teretane kao i za one koji vole da se bave rekreativnim sportovima.

Ukoliko želite da reklamirate firmu majice su dobar izbor marketinškog materijala.

Štampa

Poliester majice sa štampom rade se tehnikom sublimacije. U našoj ponudi možete pronaći 2 takva štampača a to su Ricoh i Epson. Epson štampač prvi je štampač koji je krenuo u prodaju sa sublimacionom bojom. Možemo ga preporučiti svima koji štampaju svaki dan i spremni su za štampač koji zahteva održavanje i čišćenje. Ricoh sublimacioni štampač jači je korak u svetu sublimacije jer ne zahteva održavanje. Ricoh ne zahteva rad svakog dana i sam se čisti te ne koristi boje na nadopunjavanje nego puno jednostavnije ketridže.

Ukoliko ste zainteresovani za majice   ili štampače za sublimaciju mincom tim vam stoji na raspolaganju. Kod nas možete pronaći obuku u pripremi i štampi te savete u odabiru štampača ili paketa.

Majice poliester sa štampom

Pored artikla poliester majice sa štampom u našem tekstilnom asortimanu proizvoda možete pronaći i:

Pogledajte više na youtube.com

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?