Beli Toner

Beli toner

Beli toner pogodan za laserske štampače i idealan je za sve one koji žele da rade štampu na crnim majicama, beli otisak i pun kolor. Sa jednim kertridžom belog tonera možete štampati dostra stranica sa punim kolorom dizajna ili sa belim otiskom. Svi ponuđeni toneri postižu odlične rezultate i na papirima sa teškom taktilnom teksturom i površinom. Sa našim belim tonerom dobijate sjajne i oštre otiske na svim različitim vrstama papira i materijala.
Sa našim folijama za prenos možete primeniti i bele i obojene otiske i dizajn za materijale poput drveta, stakla, keramike i metala. Kreirajte razrađene i jedinstvene proizvode za pisanje, kao što su letci ili pozivi. Proširite svoj asortiman proizvoda sa individualnim čašama za kafu i vrećicama.

Beli Toner za HP laserski stampac

Specifikacije

  • Šifra proizvoda Beli toner:
  • Težina: 835 g
  • Boj: Bela
  • Kompatibilan sa proizvođačem: HP

Prednosti naših tonera:

  • Visokokvalitetni otisci
  • Kapacitet štampanja prema standardima ISO / IEC19752
  • Niski troškovi štampanja
  • Garantovan kvalitet
  • Savršen za belu štampu

A4

Beli toner    – ukoliko štampate 5% pokrivenosti 1500 otisaka
…  – ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti 250-300 otisaka

A3

Beli toner    – ukoliko štampate 5% pokrivenosti 7000 otisaka
…  – ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti 1500-2000 otisaka

Kompatibilnost belog tonera

Beli toner za laserski štampač kompatibilan je sa više vrsta štampača. Jedni od tih štampača su štampači koje možete pronaći u našoj ponudi HP A4 i HP A3. Beli toner kompatibilan je sa HP štampačima.

Štampa sa belim tonerom kompatibilna je za sve verzije photoshop-a za koji od nas dobijate software. FSNC Raster software idealan je za jednobojan dizajn sa jednim prolazom kroz štampač. RSPS Mincom software koristimo kako bi obične slike pretvorili u linijski raster, obrisali crnu pozadinu i pripremili dizajn za dva prolaza kroz štampač. RSPS bez korekcije boje software koristimo za slike koje ne zahtevaju dugu pripremu. Svi software-i spremni su za rad u samo tri klika, a instalacija je brza i laka. Potrebno je samo da ubacite fajlove od sofware-a koje vam mi pošaljemo, u photoshop i spremni ste za rad. Uz pomoć našeg paketa za štampu na crnim i majicama u boji priprema slika nikada nije bila brža i lakša.


Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?