Dozer tečnog sapuna

Dozer-tečnog-sapuna

Dozer tečnog sapuna

Dozer tečnog sapuna za sublimaciju je idealan proizvod koji možete ponuditi svojim klijentima sa njihovim slikama ili Vašim dizajnom. Keramički dozer za tečni sapun za sublimaciju poseduje kvalitetni subimacioni premaz  koji daje savršen fulkolor otisak. Otisak je jarkih boja i otporan na oštećenja pa se može prati i u mašini.

Sublimaciona štampa omogućeje Vam štampu na keramičkim dozerima za tečni sapun za sublimaciju na mali tiraž za klijente ili na veće tiraže za sve koji se bave enterijerom. Ukrasite dozer slikama i šaljivim dizajnom po narudžbi ili napravite unikatne sa svojim šaljivim dizajnom, uzorkom ili ilustracijom.

Dozer

Specifikacije Dozer tečnog sapuna

  • Šifra proizvoda posuda za četkice i sapun: DISP-1
  • Veličina: 11.5×24 cm
  • 3u1 presa: 180°C
  • Vreme: 180 sekundi
  • 3D presa: 195°C
  • Vreme: 9 minuta

Proširite ponudu

Držač za četkice i dozer tečnog sapuna potreban je svakoj kući pa je ovaj proizvod tražen i na male i velike količine. Proširite svoju ponudu ovom keramičkom posudom ili izaberite neke druge proizvode iz naše ponude od preko 300 sublimacionih proizvoda. Ukoliko niste sigurni koji proizvodi su dobri za Vaše tržite imamo rešenje za Vas. Posetite našu stranicu akcije i pronaćićete akcije prvo punjenje izloga, ako odaberete jednu od akcija dobijate više proizvoda po akcijaskoj ceni kako bi ispunili svoj izlog. Jednom kada ispunite izlog različitim proizvodima i vidite koji su najtraženiji kod Vaših klijenata mi Vam stojimo na raspolaganju za veće količine. Neki od naših proizvoda su:

Ukoliko Vas zanima priprema i pečenje sublimacionih ili laserskih proizvoda posetite naš i youtube kanal Mincom d.o.o. i pogledajte naše tutorijale

Ako Vas zanimaju reklamne šolje posetite naš sajt i poručite veću količinu reklamnog materijala.

Proizvodi koje poručite preko firme Mincom DOO iz Novog Sada mogu biti na vašoj kućnoj adresi u najkraćem roku. Vremenski period isporuke putem kurirske službe je 3 do 5 radnih dana.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?