Foto daske

Foto daske

Foto daske

Foto daske, sa ovim proizvodom ne samo da dobijate savršenu sliku nego se na slici javljaju obrisi i struktura drveta na kojem je slika odštampana. U našoj ponudi možete da pronađete A4 drvo za sublimaciju koje je bele boje ili A4 drvo koje je prirodne boje drveta. Foto daske pripremaju se kao i bilo koji drugi sublimacioni proizvod. Potrebno je da odštampate vašu sliku na sublimacionom štampaču kao što su Ricoh SG 3110DN ili Epson ET 2700. Kada ste odštampali vašu sliku koju želite zapeći na drvo spremni ste za sledeće korake.

Foto daska za sublimaciju

Foto daske

Drvo za sublimaciju se štampa tehnikom sublimacije. Idealano je za sve vrste motiva i dizajna. Ono što izdvaja ovaj proizvod jeste zanimljiva struktura koja se ne gubi pri otisku. Upravo zbog ove strukture Vaš dzajn će izgledati još zanimljivije.
  • Naziv proizvoda: Foto daske
  • Šifra proizvoda boja drveta: DZS
  • Šifra proizvoda boja bela: DZSB
  • Šifra proizvoda visoki sjaj: DZSVS
  • Dimenzije: 21×29.7cm
  • Materijal: Drvo
  • Temperatura za ravnu presu: 190°C
  • Vreme: 90 Sec

Štampa na drvetu

Prvi korak pri sublimaciji na drvetu jeste da skinemo plastičnu zaštitu. Plastična zaštita je postavljena kako se drvo i struktura drveta ne bi oštetila prilikom transporta. Nakon skidanja sigurnosne plastike spremni ste za pečenje drveta pod ravnom presom. Pre prenosa željene slike na drvo potrebno je da se odradi još jedan korak a to je uklanjanje vlage iz drveta. Kako bi uklonili vlagu u drvetu pritisnite drvo u presi sa zaštitnim papirom ispod i iznad drveta na 5-10 sekundi. Kada ste to uradili izvadite drvo iz prese i sačekajte da se ohladi te pripremite Vašu odštampanu sliku.

Kada se drvo ohladilo potrebno je da pozicionirate vaš dizajn ili sliku na željeno mesto na drvetu te ponovo stavite zaštitni papir ispod i iznad drveta i stisnete ga u presi. Kada je presa gotova sa pečenjem izvadite drvo i skinite papir, sada ste dobili savršen otisak.

Drvo za sublimaciju pokazalo se kao kvalitetan i zanimljiv proizvod. Drvo je već spremno za sublimacionu štampu i nije potrebno da se dodatno nanosi premaz. Od sada možete police svoje radnje ispuniti i ovim zanimljivim proizvodom koji će sigurno zapasti za oko Vašim klijentima.

Foto daske samo su jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

ako ste zainteresovani za sublimacione proizvode i način pripreme, štampe i pečenja pogledajte klipove na našem youtube kanalu Mincom d.o.o.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?