Termo prese

Termo prese

Za ovaj blog smo se odlučili kako bismo Vam predstavili popularan I veoma praktičan proizvod kada je u pitanju oprema za sublimaciju. U pitanju je termo presa za štampu na olovkama. Kada se govori o štampi na olovkama, uglavnom smo svi upoznati sa činjenicom da postoje razne vrste štampe pomoću kojih možemo štampati olovke. Kroz ovaj kratak blog želimo da stavimo akcenat na termo presu namenjenoj za štampu na olovkama tehnikom sublimacije I lasera. Ova tehnologija predstavlja novitet na našem tržištu. Ova konkretna termo presa nam otvara polje na kome možemo baciti akcenat na kvalitet a ne na kvantitet.

Kod tampon, sito I digitalne štampe smo se uglavnom susretali sa problemom tiraža. Ovim putem smo hteli da naglasimo da je jedan od argumenata za branjenje sublimacije kao vrste štampe to da ukoliko želite da štampate olovke na komad ili više komada a da svaka olovka može imati različit dizajn to I možete. Zašto je to bitno? Ova presa za štampu olovaka sublimacijom ili laserom će Vam pomoći da pravite I male serije I da ne morate uzimati velike porudžbine kako bi Vam se posao isplatio.

Kada je u pitanju repromaterijal koji je potreban za ovu vrstu štampe treba nam specijalan transfer papir. Opšti proračun se svodi na statistiku da na jedan list A4 formata može da stane I do 150-200 različitih logotipa, teksta ili bilo kog drugog sitnog dizajna. Zar to nije neverovatno? Pitate se da li je moguće? Sa minimalnim troškovima materijala dobijamo zavidan broj gotovih proizvoda koji svaki za sebe može biti unikatan.
Jedan od razloga zašto smo se odlučili na pisanje ovog bloga jeste upravo ta činjenica.

Auditorijum I buduće kupce uvek interesuje I sama štampa, odnosno boje. DA! Ova presa obezbeđuje štampanje kako punog kolora tako I jedne boje.

Postoji još jedna stavka koju je bitno napomenuti kako bismo Vam ukratko a najpraktičnije objasnili karakteristike ove termo prese za štampu na olovkama. To su OLOVKE. Prilikom odabira olovke jako je bitno obratiti pažnju da ona bude pravilna, bez neopravilnih oblika ili ispupčenja na sebi. Imate dva izbora što je veliki plus.Obične olovke se štampaju preko laserski odštampanog papira, dok se sublimacione olovke štampaju otiskom koji se prenet na papir sublimacijom. Ukoliko smo Vas zainteresovali za ovu temu detaljnije specifikacije o termo presi možete proučiti na našoj stranici Presa za štampu na olovkama.

Deli ovaj post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?