Čuturica za sublimaciju

Baner čuturica

Čuturica za sublimaciju


Čuturica za sublimaciju je prenosivi poklon za svaku priliku. Čuturicu možete personalizovati Vašim dizajnom u vidu slike ili teksta, a napravljena je od nerđajućeg čelika.

Inovativan je poklon ukoliko se dame odluče da obraduju svoju jaču polovinu ili prijatelja, brata ili čak tatu. Čuturica je savršen poklon za lovačka udruženja, lovce i ribolovce.

Odličan reklamni proizvod za všu firmu ili posao.

Za štampu na čuturici trebaće vam:

Cuturica-za-sublimaciju

Čuturica

Ova kompaktna i prenosna okrugla čuturica ima nepropusni dizajn koji je čini savršenim izborom za čuvanje alkoholnih pića u džepu i uživanje u zabavi, žurkama ili nekim događajima na otvorenom.

  • Proizvod: Čuturica
  • Šifra: B05JH
  • Materijal: Nerđajući čelik, sa Aluminijumskim umetkom za sublimacionu štampu
  • Dimenzije: 9 x 10,2 cm
  • Zapremina: 150 ml
  • Površina za štampu: Ø 3,8 cm
  • Vreme pečenja: 45 sekundi
  • Temperatura pečenja: 180°C

Čuturica je prenosivi proizvod za sublimacionu štampu. Možete je personalizovati Vašim dizajnom u vidu slike ili teksta, a napravljena je od nerđajućeg čelika.

Poklonite je nekom koga dobro poznajete i kome će te odštampati unikatan poklon sa motivom koji tom nekom znači.

Boje koje se štampaju tehnikom sublimacije ostavljaju kvalitetan i dugotrajan otisak i veoma su postojane.

baner-2-cuturica

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo vam jedini štampač na svetu namenjen za sublimacionu štampu Sawgrass. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam DTF štampu. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu.

Ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Ova čuturica za sublimaciju je samo od jedna od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na samo jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?