Sredstvo za čišćenje DTF štampača

Sredstvo za čišćenje DTF štampača baner

Sredstvo za čišćenje DTF štampača


Sredstvo za čišćenje DTF štampača je posebno namenjeno za DTF sisteme štampanja.

Sredstva za čišćenje štampača su već provereno dobar repromaterijal u našoj ponudi. Tečnost služi za redovno održavanje glave i prevenciju začepljenja mlaznica vašeg DTF štampača. Prilikom korišćenja boja u DTF štampačima, može doći do blagog ili potpunog zapušavanja mlaznica. Heterogena bela boja u DTF štampačima ima talog koji padne na dno tanka ukoliko nema pravilne cirkulacije bele boje. Pravo vreme za čišćenje glave DTF štampača je kada primetite da na testu za mlaznice nisu sve linije potpuno kontinuirane ili kada primetite da je bela boja poprimila sivo-plave tonove. Ova tečnost je upravo najidealnije rešenje za ovaj problem i spada u osnovnu opremu koju treba da kupite uz DTF štampače.

Sredstvo za čišćenje Epsona DTF

Sredstvo za čišćenje DTF štampača

  • Proizvod: Sredstvo za čišćenje DTF
  • Šifra proizvoda: DTF-CL-1000
  • Zapremina: 100ml
Sredstvo za čišćenje DTF štampača baner

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani za DTF štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o DTF otisku nudimo DTF štampač Epson L1800 u raznim paketima koji odgovaraju svakom klijentu. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu. Ukoliko se odlučite za kupovinu DTF štampača, uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim odgovoriti na sva pitanja u vezi DTF štampe i pripreme za štampu. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme za štampu u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Takođe pogledajte i neke od naših sublimacionih proizvoda kao i repromaterijala i dodatnih delova namenjenih za štampu. Među njima su i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?