Fluorescentna tekstilna folija

Fluorescentna tekstilna folija

Fluorescentna tekstilna folija pruža brojne mogućnosti za kreativno dizajniranje tekstila! Jedna od glavnih karakteristika ove folije je njena visoka vidljivost. Fluorescentne boje su veoma intenzivne i upadljive, što omogućava tekstilu da se istakne i lako privuče pažnju, dok fleksibilnost folije omogućava da se lako oblikuje i prilagodi širokom spektru tkanina i površina. Osim toga, ova fluorescentna tekstilna folija otporna je na pranje a takođe je i otporna na gužvanje!

Dolazi u 4 boje, to su: žuta, zelena, crvena i narandžasta.

Kombinujte ovu foliju sa drugim flex folijama i podignite vašu kreativnost na još viši nivo!

Fluorescentna tekstila folija

  • Debljina štampajućeg dela: 80 mikrona
  • Debljina folije: 120 mikrona
  • Pečenje: 150°C i 15s
  • Otpornost pranja: do 40°C
  • Štampa na: Pamuk, poliester, mešavine, najlon…
  • Proizvedeno:  EU 100%
  • Dimenzije: 100x50cm

Fluorescentna tekstilna folija prednosti?

Boje ove flex folije su veoma jarke i upadljive. To omogućava da tekstil privuče pažnju i istakne se u masi, što je posebno važno na sportskoj odeći i u reklamnim svrhama!
Ova folija je veoma fleksibilna i prilagodljiva različitim vrstama tekstila. Bez obzira na oblik ili materijal tekstila, ova neon folija se lako može oblikovati i aplicirati bez gubitka kvaliteta i intenziteta boje!
Boje fluorescentne folije su otporne na pranje i habanje. To znači da tekstil zadržava svoj izgled i kvalitet tokom dužeg vremenskog perioda, bez gužvanja, bledenja boja ili gubitka intenziteta.
Flex folija je veoma jednostavna za upotrebu. Fluorescentna tekstilna folija može se lako pomoću katera seći i oblikovati prema željenom dizajnu, a zatim se jednostavno prenosi na tekstilnu površinu pomoću termo prese.
Zbog svoje izuzetne vidljivosti ova neon folija je posebno interesantna za sportsku odeću, jer visoka vidljivost boja omogućava sportistima da budu uočljivi i bezbedni tokom vežbanja! Pored toga ova folija visoku primenu nalazi i u reklamnim svrhama, za štampu promotivnih proizvoda poput majica, dresova, dukseva, kapa, kačketa, torbi i slično!

Kako se koristi Fluorescentna tekstilna folija?


1. Isecite foliju na kateru ili pomoću makaza.
2. Zagrejte presu na 150°C.
3. Postavite majicu na zagrejanu presu, i centrirajte vašu isečenu foliju.
4. Neon folija peče se na 150°C i 15s srednjim pritiskom.
5. Skinite nosač folije dok je vruć.

Od majica, dukseva i dresova do kačketa i torbi, flex folija fluorescentna za tekstil besprekorno prijanja na širok spektar tkanina i površina, dok pritom pruža izuzetan kvalitet i dugotrajnost.

Ostali proizvodi

U našem asortimanu pored folija, možete naći mnoštvo zanimljivih proizvoda za opremanje Vaše foto radnje, knjižare, daroteke, butika. Među popularnim proizvodima su i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?