Reklamni materijal

Reklamni materijal

Reklamni materijal obuhvata sve proizvode koji nas svakodnevno okružuju i na kojima vidimo razne oblike reklama. Za razliku od tradicionalnih reklama u novinama, na bilbordima ili na televiziji, reklamni materijal ima mnogo veću upotrebnu vrednost. Proizvodi na kojima štampamo Vaš dizajn ili logotip firme se upotrebljavaju svakodnevno i samim tim mnogo više ljudi može videti Vaš kontakt, logo i brend.

Reklamni materijali iz našeg asortimana namenjeni za reklamni materijal se štampaju tehnikom sublimacione štampe. Za razliku od nekih drugih vrsta štampe, kao što su tampon, sito ili ofset štampa, glavna odlika sublimacione štampe je ta da se može štampati pun kolor i da se ne moraju izrađivati velike serije. Reklamni materijali se mogu štampati u manjim i većim tiražima a da svaki proizvod pojedinačno ima drugačiji štampani motiv.

Ukoliko imate firmu, restoran, kafić ili trebate reklamni materijal za bilo koju drugu delatnost kod nas možete naći sve potrebne proizvode za reklamu Vašeg brenda.

Izaberite bilo koji proizvod iz našeg asortimana koji broji preko 200 različitih proizvoda i mi ćemo Vam uraditi štampu po Vašoj želji. Kako bi Vam olakšali izbor, proizvode smo podelili u nekoliko kategorija a to su:

Štampa

Ukoliko sami želite da pravite reklamni materijal sa štampom u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na artikle. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju.

Pored toga reklamnih materijala, u našoj ponudi možete naći opremu kao i neodštampane sublimacione proizvode ukoliko se bavite sublimacionom štampom. Neki od najzastupljenijih proizvoda su:

Zapratite i naš Youtube kanal Mincom d.o.o. i pogledajte tutorijale o štampi na raznim proizvodima iz naše ponude.
Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?