Flaše za sublimaciju

Štampa na flašama

Flaše za sublimaciju

Flaše za sublimaciju su inovativan, HIT proizvod koji od sada možete pronaći u našoj ponudi sublimacionih proizvoda. Štampa na flašama je garantovanog kvaliteta i boje su veoma jake i postojane što je bitno za proizvod kao što su flaše. U ponudi Vam nudimo tri različite flaše: dve sa klasičnim poklopcem i jednu sa preklopnim poklopcem. Flaše za sublimaciju se štampaju samo na jednom delu flaše, štampa ne ide preko cele površine.

Flaše za sublimaciju su idealne ukoliko se bavite sublimacijom, vodite knjižaru, daroteku, foto radnju ili se možda radite u nekoj marketinškoj agenciji i namenjene su za štampu sublimacijom, sjajan izbor promo i reklamnog materijala. Ponudite flaše koje oduzimaju dah. Do sada ste mogli da sublimirate na mnogim zanimljivim proizvodima koji su namenjeni za restorane, kafiće ili druge ugostiteljske svrhe. Flaše su ipak nešto mnogo zanimljivije i traženije. Ukoliko se odlučite da u svoj asortiman proizvoda uvrstite i ove flaše za sublimaciju možete računati na sigurnu prodaju.

Restorani, hoteli, kafići, vinski podrumi kao i manji proizvođača alkoholnih pića mogu poručiti flaše sa svojim logom, novom dizajniranom ambalažom koja će upotpuniti ove potpuno originalne flaše.

Ponudite sve tri vrste flaša, procenite koja je Vaša ciljna grupa kojoj će te ponuditi ovakav proizvod i sigurno će te uspešno plasirati ovaj originalan proizvod.

Flaše za sublimaciju

Flaše sa preklopnim poklopcem

Flaša sa preklopnim poklopcem je namenjena za štampu tehnikom sublimacije.
  • Šifra proizvoda: FLA3
  • Zapremina: 75ml
Poklopcem na zavrtanje flaše

Flaša za sublimaciju

Flaša na zavrtanje je namenjena za štampu tehnikom sublimacije (bez poklopca).
  • Šifra proizvoda: FLA2
  • Zapremina: 75ml
Klasična sa poklopcem na zavrtanje flaše

Flaša klasična za sublimaciju

Flaša klasična za sublimaciju je namenjena za štampu tehnikom sublimacije (bez poklopca).
  • Šifra proizvoda: FLA1
  • Zapremina: 75ml

Ostali proizvodi

Štampa na flašama nije jedini proizvod koji možete ponuditi ugostiteljskim objektima, hotelima, vinskim podrumima, manjim proizvođačima vina. U našoj ponudi možete naći i druge zanimljive proizvode namenjene za sublimaciju među kojima su i:

Više o reklamnim cegerima i uopšte o firmi Mincom te o sublimacionoj štampi i proizvodima namenjenim sublimacionoj štampi možete pronaći na našem kanalu na najpopularnijem sajtu za video materijal – youtube.com

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?