Presa za kačkete pneumatska dupla

Presa za kačkete pneumatska dupla

Presa za kačkete pneumatska dupla

Presa za kačkete pneumatska dupla je unapređena mašina za termo prenos na kačkete, ima zakrivljenu grejnu ploču koja se savršeno uklapa i omogućava profesionalne rezultate prenosa toplote na kačketima.Pneumatska presa za kačkete je opremljena preciznijiom digitalnom kontrolom i automatskom kontrolom vremena, ova dupla presa za kačkete će automatski aktivirati alarm i prestati sa grejanjem kada se dostignu unapred podešeno vreme i temperatura, efikasno sprečavajući oštećenja na kačketima. 

Pneumatska presa za kačkete

Pneumatska presa za kačkete za prenos toplote koristi aluminijumsku ploču pa ima prednost u odnosu na silikonske grejače koji koriste obične prese, duži radni vek i veću izdržljivost. Presa za kačkete pneumatska dupla je izdržljiva, izuzetno stabilna pod jačim pritiskom, zadržavajući čvrstinu i stabilnost sa finom izradom, ova mašina je prepoznata na tržištu od strane potrošača. Dupla presa za kačkete je široko korišćena, ekonomična i praktična. Može da prenosi sve vrste dizajna na kačkete, što je posebno pogodno za izradu štampe na kačketima za firme i markenting promocije.

Presa za kačkete pneumatska dupla poseduje LCD displej za digitalni pregled i kontrolu temperature i vremena. Na zadnjem delu se nalazi regulator pritiska vazduha na koji se priključuje kompresor. Za aktiviranje prese koristi se papučica pritiskom noge, kako bi nam ruke bile slobodne pri drzanju kačketa.

Presa za kačkete pneumatska dupla – karakteristike

 

  • Voltaža: 110v/220v
  • Snaga: 600W
  • Temperaturea: 0-250°C
  • Vreme: 0-999s
  • Težina prese: 41 kg
  • Dimenzija prese: 50 x 59 x 50 cm
  • Potreban kompresor zapremine: 30-40l
  • Dupla presa za kačkete

Rad sa presom

Dupla presa za kačkete ima mogućnost da spuštanje radi na dva načina, prvi je istovremeno pritiskanje zelenih dugmadi koje se nalaze sa obe strane gornjeg dela prese. Drugi način je korišćenjem papučice, koju možemo staviti na pod i koristiti nogom, oslobađajući obe ruke za rad.
Sa prednje strane prese za kačkete se nalazi LCD Displej na dodir, sa kojim možemo podesiti temperaturu i tajmer, desno od displeja imamo prekidač za struju i dugme za HITNO gašenje prese.
Dupla presa za kačkete osim što prvenstvo služi za transfer na kačketima, dobra je za izradu etiketa na majicama. Pored toga je odlična za pečenje amblema koje štampate na Liberty Papiru.

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu, takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

Ostali proizvodi

Pneumatska presa za kačkete nije jedini proizvod iz naše ponude, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda za sublimacionu i dtf štampu. Pogledajte sublimacione štampače i ostalu opremu za sve profesionalce ali i za početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite za kupovinu naše opreme dobijate i besplatnu obuku od naših inžinjera koji će Vam objasniti ceo proces rada i procesa štampe na sublimacionim proizvodima. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

Presa za kačkete pneumatska dupla
Presa za kačkete pneumatska dupla
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?