Set prostirki za kupatilo

Set prostirki za kupatilo

Set prostirki za kupatilo se sastoji od nekoliko fenomenalnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Svi proizvodi su napravljeni od super mekog flanela koji odlično upija vlagu, brzo se suši i pruža udobnost u svakom kupatilu. Kupatilo je prostor koji često zanemarujemo u našem domu, koju nesvesno zaobilazimo kada je dekoracija u pitanju.

Set prostirki za kupatilo možete lako odštampati tehnikom sublimacije da biste napravili dekor koji će odgovarati vašem stilu kupatila!

Prostirka je dostupana je u dimenzijama  40x60cm, u beloj boji. Napravljena je od flanela, prijatana je i mekana na dodir. Lako se održava.

Set se sastoji iz tri dela, sva tri dela moguće je štampati preko cele površine.

Set za kupatilo

Prostirka za kupatilo

  • Šifra proizvoda: SETK
  • Set sadrži: Kupatilske prostirke x2, Navlaku za naslon za wc šolju
  • Dimenzije: 40×60, 40×50, 35x45cm
  • Materijal: Flanel
  • Temperatura za ravnu presu: 180°C
  • Vreme: 80 sekundi

Set prostirki za kupatilo – sadržaj:

Set za kušatilo sastoji se iz tri dela. Prostirke veličine 40x60cm, prostirke za wc šolju veličine 40x50cm i navlaka za poklopac za wc šolju dimenzija 35x45cm.

Ostala oprema

Set za kupatilo je samo jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored kupatilske prostirke za sublimaciju imamo i široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, gift shop, kopirnicu,… Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Proširite svoju ponudu ovom proizvodima ili izaberite neke druge proizvode iz naše ponude od preko 300 sublimacionih proizvoda. Ukoliko niste sigurni koji proizvodi su dobri za Vaše tržite imamo rešenje za Vas.

Pogledajte još naših proizvoda:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?