Kako pozicionirati majicu na presi pomoću lasera?

Laser za pozicioniranje

Kako pozicionirati majicu na presi pomoću lasera?

Kako pozicionirati majicu na presi pomoću lasera?

Šta je laser za pozicioniranje majica?

Laser za pozicioniranje na majicama je alatka koja omogućava tačno, a pritom jednostavno pozicioniranje dizajnova na majice! Ovaj laser za pozicioniranje dizajna nije ograničen na majice, već je pogodan i za dukseve, uniforme, lopte kao i druge predmete na kojima želite da štampate.

Laser za pozicioniranje dizajna je pogodan za sublimacionu štampu, DTF štampu, sito štampu, preslikače, folije… Odličan je kako za manje tiraže, gde je samo potrebno osigurati da dizajn ne bude ukrivo postavljen, tako i za velike tiraže, jer ga nije potrebno gasiti, ili ponovo nameštati prilikom menjanja majice, što je problem kod drugih metoda pozicioniranja. Ovo osigurava mnogo brži tok rada, i eliminiše sve potencijalne greške prilikom pozicioniranja!

Laser sadrži podesivu glavu koju je moguće rotirati za 360°. To znači da je laser pogodan za sve vrste pozicija (centar, grudi, rukav…), kao i za razne predmete poput majica, dukseva, uniformi, lopti… Kompatibilan je i sa svim proizvođačima i modelima presa! Takođe, s obzirom da je u pitanju laser, štampa i centriranje dizajnove je moguće i u manje osvetljenim prostorijama.

Zašto bi koristili laser za pozicioniranje?

Bolje pitanje bi bilo zašto ne biste? Vaše vreme je novac. Ako postoji način da se proces ubrza i pojednostavi zašto ne biste iskoristili tu prednost?

Više nema nagađanja i odokativnog nameštanja majica. Sa laserom možete brzo poravnati dizajn, odštampati majicu i odmah preći na sledeću majicu sa više preciznosti nego ikada. Laser pojednostavljuje postavku, smanjuje škart, ubrzava pripremu i poboljšava registraciju.

Kako se koristiti laser za pozicioniranje?

1. Upaliti laser
2. Postavite majicu na radnu ploču termo prese.
3. Podesiti poziciju lasera pomoću njegovog stalka i točkića koji se nalazi na glavi lasera.
4. Pomoću točkića koji se nalazi iza glave lasera zaključati pozicionirati glavu.

Kako pozicionirati majicu na presi pomoću lasera?

Jednom kada počnete da koristite laser za pozicioniranje majica zapitaćete se kako ste funkcionisali bez njega. Nadograđivanje vaše prese je zaista vredno, i sačuvaće vam mnogo vremena u budućnosti.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na našem youtube kanalu!

 

Deli ovaj post

Komentara (2)

 • dejan tosic Odgovori

  dobar dan,da li imate ovaj laser i koliko kosta..

  16. јун 2023. na 13:54
  • urednik Odgovori

   Poštovani Dejane,

   Imamo na stanju laser za pozicioniranje. Cena lasera je 41300RSD + PDV.

   27. јун 2023. na 12:29

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?