Papuče za sublimacionu štampu

Papuče za sublimacionu štampu

Papuce za sublimaciju

Papuče za sublimacionu štampu namenjene su za štampu tehnikom sublimacije. Papuče za sublimacionu štampu su proizvod koji je idelana za sve one koje žele da imaju unikatne papuče personalizovane sa njihovim dizajnom. Papuče su namenje da se nose i na plaži i kod kuće. Napravljene su od specijalnog materijala koji je otporan na vodu i na visoke temperature. Samim tim sublimacione papuče su veoma udobne za nošenje. Ove papuče poseduju čičak te možete podešavati veličinu koja će odgovarati vašim stopalima.

Papuče za sublimacionu štampu idealan su proizvod za vas ukoliko ste vlasnik fotoradnje, radnje sa personalizovanim poklonima ili gift šopa, leto dolazi i potražanja je sve veća. Personalizujte papupče po želji vaših klijenta i kreirajte im unikatan proizvod.

Papuče za sublimacionu štampuPapuče za sublimacionu štampu

Sublimacione papuče

  • Šifra proizvoda: STX-37
  • Naziv: Sublimacione papuče
  • Materijal: Poliester, EVA
  • Temperatura za ravnu presu: 180°C
  • Vreme: 120 sekundi
  • Veličina

Papuča za sublimacionu štampu nisu jedini proizvod iz naše ponude sublimacionih proizvoda. Kod nas možete naći veliku paletu proizvoda za sublimaciju, bilo to da su šolje, ramovi za slike, jastuci, majice… Mincom je za vas pripremio i pakete sa sublimacionim štampačima koji su napravljeni za početnike, ali i za one koje da prošire svoj biznis. Jedini od najpopularnijih štampača iz Mincom ponude su Epson ET-2700 i Ricoh SG-3110DN štampači. U Mincom ponudi od sada možete naći i UV štampač sa kojim ćete na lak i brz način štampati otiske na upaljačima, hemijskama, keramici, teniskim lopticama, staklu, gumi, drvetu i plastici.

Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?