Katanac srce

Katanac srce

Katanac srce za sve zaljubljene namenjen za sublimacionu tehniku štampe. Metalni katanac sa ključem u obliku srca i odštampanom slikom ili tekstom po želji. Katanac se može zaključati ili ga možete jednostavno nositi kao privezak sa lančićem.

Poklonite ovaj katanac srce voljenoj osobi poklon. Katanac je javni način priznavanja ljubavi i vodi poreklo iz Venecije. Vremenom se proširio na ostatak Evrope. Zaljubljeni par napiše imena na katanac, zaključa ga na ogradu mosta i zatim baci ključ u reku. Na taj način oni iskazuju i svoju ljubav. Zaključajte Vašu ljubav ovim jedinstvenim poklonom.

Štampa na privesku je namenjena za sublimacionu tehniku i ne štampa se obostrano već jednostrano. Dovoljno velika površina za štampu dozvoljava da se odštampa slika i tekst u odličnom kvalitetu koji će biti vidljiv i čitljiv bez problema.

srce katanc

Katanac srce

Katanac srce je idelan poklon i namenjen je za štampu sublimacionom tehnikom štampe. Namenjen je kao mali znak pažnje voljenoj osobi. Uz katanac srce dolazi i ključ kojim se katanac otključava ili zaključava. Osim kao ukrasni katanac može da se koristi i kao privezak za ključeve.
  • Šifra proizvoda: STO2
  • Materijal: Metalni katanac u obliku srca sa ključem u obliku srca
  • Veličina: 80 mm visina x 40 mm širina
  • Boja: srebrna
  • Tehnika štampe: Sublimacija pun kolor

Ostali proizvodi

Katanac srce je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?