Mašina za sečenje i savijanje lima

Mašina za sečenje i savijanje lima

Mašina za sečenje i savijanje lima se koristi za savijanje i sečenje raznih vrsta limova. Mašina omogućava savijaje u različite oblike. Pomoću mašine za sečenje i savijanje lima imate mogućnost da napravite razne oblike savijenog lima ili sličnog materijala. Savijač za lim bez problema može da savija aluminijum ili drugi materijal u stalke za rezervaciju na stolovima, znake obaveštenja i slično. Sekač i savijač lima je kombinovan, tako da je praktičan za višenamensku upotrebu.

Sečenje i savijanje lima
Sekač i savijač lima
Mašina za sečenje i savijanje lima izrađena je od kvalitetnog materijala koji omogućava stabilnost mašine tokom rada.
  • Šifra proizvoda: JZJ01
  • Dimenzije: 49x33x42cm
  • Težina: 40kg

U našoj ponudi možete pronaći sekač i savijač lima, ali i alate za obradu metala, metalnih i mdf privesaka i bedževa kao i štampače za sublimacionu opremu i štampu na majicama.  Ukoliko ste zainteresovani za bilo koji od ovih poslova slobodno nas kontaktirajte za više informacija. U našoj ponudi možete da pronađete mašine vrhunske kvalitete za bedževe i priveske proizvedene u EU kao i sublimacione štampače Ricoh i Epson.

Ukoliko vas zanima svet sublimacione štampe na pravom ste mestu jer mi vam nudimo štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na proizvode. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i  Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju. U našoj ponudi možete da pronađete i novi HP laserski štampač koji štampa beli otisak pomoću belog laserskog tonera na tamnim materijalima, kao što su majice, vizit karte, pozivnice…

VIDEO

Savijanje upustvo
Primeri proizvoda dobijeni savijanjem lima

Sekač za lim je samo jedan od alata koje možete pronaći u našoj ponudi. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Zapratite nas našem YouTube profilu Mincom doo i nađite više o procesu rada sa našim mašinama.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?