Kačketi za sublimaciju

Kačketi za sublimaciju

Kačketi za sublimaciju raznih modela i boja, sa štampom ili bez štampe. Od sada u našoj ponudi možete pronaći kačkete u više različitih boja koji su namenjeni za štampu sublimacijom. Ova tehnika nam omogućava štampu kačketa u malim tiražima. Zašto je ova činjenica veoma bitna. Često se dešava da neko želi unikatnu štampu na samo jednom kačketu a ta vrsta usluge nije moguća ukoliko se koriste druge, konvencionalne tehnike štampe.  Na Kačketima za sublimaciju možete štampati bilo koji motiv, logo, sliku ili tekst na kačketu u boji koju želite i to samo na jedan komad a naravno i u većim tiražima. Da biste mogli da štampate na kačketima za sublimaciju potrebna Vam je specijalna presa za štampu na kačketima. Na našem sajtu možete pronaći sve detalje o samoj presi kao i o savetima vezanim za sublimaciju kačketa.

Kačketi za sublimaciju su idealan proizvod ukoiko želite da proširite Vaš asortiman subliamacionih proizvoda i privučetene nove kupce. Mi vam nudimo prese, repromaterijal za kačektet, sublimacioni papir, sublimacione štampače sa bojama i obuku za štampu i pečenje. Obuka za štampu uključuje rad sa dizajnerom u programu Photoshop kako bi naučili na koji način da pripremate sublimacioni dizajn za kačkete te rad sa stručnjakom za pečenje kako bi vas obučili kako da dizajn sa papira prenesete na vaš sublimacioni proizvod.

crni kacket

Kačket crni

 Šifra proizvoda: KAC
Crveni kacket za sublimaciju

Kačket crveni

 Šifra proizvoda: KACRV
Plavi kacket

Kačket plavi

 Šifra proizvoda: KAP
zuti kacket za sublimaciju

Kačket žuti

 Šifra proizvoda: KAŽ
Svetlo plavi kacket

Kačket svetlo plavi

 Šifra proizvoda: KASP

Ovo su samo jedni od naših proizvoda namenjenih za štampu sublimacijom. Pored kačketa imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?