Peć za sublimaciju

Pecka za sublimaciju

Peć za sublimaciju

Peć za sublimaciju veoma je korisna za sve one koji se bave personalizovanim foto poklonima. Od sada ne morate da štampate svaki proizvod posebno te proizvodi ne moraju biti standardnog oblika! Ubacite i do šest šolja različitih veličina i oblika i Vaša štampa će biti gotova u rekordnom vremenu. Nemojte više gubiti vreme sa pojedinačnim alatima i obezbedite Vašim klijentima veliki izbor različitih proizvoda koji do sada niste mogli da štampate. Od sada možete da štampate razne modele šolja kao što su konusne, kockaste, šoljice za kafu, dečije šolje, 11oz, 8oz, 15oz… ovoj listi nema kraja. Svaki proizvod koji može da stane u dimenzije peći može da se personalizuje. Ova nova pametna multifunkcionalna Peć za sublimaciju je savršen proizvod za početnike. Jednostavna za korišćenje i nudi pregršt opcija za personalizaciju. Sa ovom pećkom imaćete zagarantovan profit.

DIMENZIJA I OBLIK PROIZVODA VAS VIŠE NE SPREČAVAJU U ŠTAMPI!!!

Sublimaciona peć

Peć za sublimacione proizvode

Peć za sublimaciju
 • Šifra proizvoda: KX40LB
 • Dimenzije: 460*360*380mm
 • Voltaža: 110V/220V
 • Temperatura: 60-230℃
 • Snaga: 1600W+400W(2000W)
 • Težina: 11.2 kg
 • Kapacitet: 40L
 • Izgled: Plavo kućište, srbna ručka i dvoslojno staklo
 • 1 šolja: 180℃ 12 min
 • 6 šolja: 180℃ 18 min

Peć za pečenje sublimacionih proizvoda

Peć za sublimaciju unosi mnogo novina i olakšava posao u radu sa klijentima. Od sada klijentu možete ponuditi bilo koju šolju ili drugi proizvod neobičnog oblika te štampati za duplo manje vremena. Ako ste u svetu sublimacije znate koliko rad sa sublimacionim proizvodima može biti zahtevan i u pitanju su sekunde pre nego prepečete proizvod i uništite zaradu. Zato nemojte više raditi na više različitih presa kako bi postigli količinu i brzinu nego sve proizvode radite u jednoj presi na više komada odjednom. Ova peć za razliku od ostalih u našoj ponudi Vam neće zauzeti mnogo prostora u radnji ali će napraviti veliki posao.

Dimenzije i težina peci za sublimaciju
Prednosti sublimacijske pecke

Zašto je Peć za Sublimaciju izvanredan proizvod za vas?

Peć za sublimaciju korisniku nudi puno opcija za personalizaciju svojih proizvoda. Sa ovim kompaktnim, jednostavnim i lepo dizajniranim proizvodom možete peći 6 šolja od 11oz-a od jednom. Sublimacijska peć može peći čak i velike proizvode kao što su termosi od  64oz-a. Na veoma jednostavan način možete peći šolje vrhunskog otiska i kvaliteta. Krajnji rezultat će svakog Vašeg klijenta ostaviti bez daha.

Prednosti pećke za sublimaciju:

 1. 6 grejača koji omogućuju jednaku temepraturu u svim delovima pećke.
 2. Pametna digitalna kontrolna tabla za temperaturu. Detektuje pad temperature i automatski ga podešava.
 3. Jednostavna za korišćenje
 4. Profitabilna
 5. Kvalitetan otisak
 6. Mogućnost sublimacije više proizvoda od jednom

Sublimacijska peć – tri alata

U ponudi imamo tri alata za sublimacionu peć koji vam pružaju dodatne mogučnosti personalizacije. Mogu Vam pomoći da štampate proizvode kao što su keramičke šolje, termosi od nerđajućeg čelika, tanjire, ili neke ravne predmete. Možete peći šta god poželite. Peć za sublimaciju dolazi sa tri različita alata a to su vakuum vrećica, vakuum film i grejači za šolje.

Uz pomoć grejača za šolje možete dobiti proizvode sa izvanrednim otiskom. Za svaku šolju posebno biće Vam potreban poseban grejač, tako da ukoliko želite a pečete od jednom 6 šolji 11oz onda će Vam biti potrebno 6 grejača.

Vakuum vrećice su idealne za proizvode nepravilnih oblika. Za njih Vam je potrebna Vakuum mašina koja će usisati sav vazduh iz vrećica. Ovo omogućava da se dizjan podjednako pritisne na svim delovima Vašeg proizvoda

Vakuum film je verovatno najednostavniji za korišćenje kada je u pitanju ova peć za sublimaciju. Potreban Vam je samo toplotni pištolj, selotep i makaze. Pod temperaturom film počinje da se skuplja i Vaš dizajn će biti fiksiran na šolji.

Tri alata za sublimacionu pec
Šolje ispečene u peći za sublimaciju

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu, takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom.
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

Ostali proizvodi

Peć za sublimaciju je samo jedan od proizvoda u našoj ponudi. Mincom firma bavi se i prodajom ostale sublimacione opreme. U našoj ponudi možete pronaći preko 1000 sublimacionih i foto proizvoda i repromaterijal za sublimacionu štampu. Od ostalih proizvoda u našoj ponudi preporučujemo Vam:

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?