Magnet za frižider

Magnet za frižider

Magnet za frižider  su poklon za svaku priliku. Ako Vam treba poklon za firmu u malom tiražu, nema problema. Magnet za frižider mogu da se rade u količinama koje želite. Mogu da se štampaju u malim tiražima, čak i na jedan komad, bez prethodne posebne pripreme.

Štampa je kvalitetna, visokog kvaliteta u punom koloru po povoljnoj ceni. Magnet za frižider su odličan proizvod za reklamne kampanje i poslovne svrhe. Savršeni su za frižider ili bilo koju metalnu površinu. Magnet za frižider su idealni za turističke manifestacije, turistička mesta, skijališta, letovališta. Mogu da posluže i za razne vidove promocija. Napravite kampanju za svoju firmu sa podacima, logom i kontakt telefonom. Besplatna reklama za vašu firmu u svakom domu po povoljnoj ceni.

Unikatni magneti za frižider su savršen i jeftin poklon koji se gleda svaki dan! Odlični su za promocije i svakodnevne podsetnike. Magnet za frižider je suvenir sa kvalitetnom štampom.

Slika se neće skinuti pošto je rađena tehnikom sublimacije. Boja ulazi direktno u materijal i visokog je kvaliteta sa vibrantnim bojama. U našoj ponudi možete naći magnete za frižider od dve vrste materijala, keramike i medijapana(MDF). Na medijapanu imamo mogućnost izrade magneta raznih veličina i oblika.

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu, takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom.
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

Štampa

Ukoliko sami želite da napravite ovakve magnete sa štampom u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na magnete. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju.

Magneti za frižider su samo jedan od mnogobrojnih proizvoda namenjenih za sublimacioun štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?