Magnetni bedževi

Magnetni bedževi

Magnetni bedževi su dekorativni predmeti koje lako možete da ukrasite slikom, prenesete određenu poruku, izrazite stav ili ispričate neku šalu. A sa zadnje strane se nalazi magnet kojim se lako mogu pričvrstiti za frižider ili metal. Mogu se koristite kao suveniri, originalani pokloni, za razne promocije, venčanja, rođendane… Ako je vaš cilj da klijentima predstavite sve mogućnosti koje bedževi pružeju, dizajnirajte ih i izložite, a neka svaki bedž sa magnetom priča umesto vas.

Magnetni bedževi su sve popularniji za venčanja, za momačke i devojačke večeri i slično. Poslovni korisnici mogu da koriste bedževe u marketinške svrhe i da njih oštampaju naziv, logo kompanija ili naziva promocija.

Kod nas možete pronaći bedževe sa magnetom različitih dimenzija, prečnika 25mm, 38mm i 59mm . Svaki od bedževa izrađuje se od kvalitetnih materijala sa slikom u boji visoke rezolucije, preko koje je postavljena tanka prozirna folija kao zaštita od oštećenja, a ujedno bedžu daje visoki sjaj. Magnetni bedž kao kvalitetan proizvod je prepoznatljiv detalj u svakom trenutku.

Ako ste kreativni i želite da razvijete novi biznis, otvorite novu radnju i iskoristite ovu odličnu ponudu bedževa kao važno marketinško sredstvo. Iskoristite prednost ovog uvek zanimljivog proizvoda i predstavite bedževe svima kako bi privukli nove klijente i iznenadili stare. Magnetni bedževi su uvek zanimljivi svim uzrastima i idealni su za sve koji žele brzo da prenesu poruku. Poručite već danas predstavite ove fenomenalne proizvode klijentima.

Bedž okrugli magnet 25x25mm

Bedž sa magnetom 25×25 mm

Bedževi sa magnetom namenjeni su za print sa obilnim papirom. Izrađeni su od kvalitetnog metala za vrhunski otisak na mašini za bedževe.
  • Šifra proizvoda: CH14
  • Prečnik: 25x25mm
Bedž okrugli magnet 38x38mm

Bedž sa magnetom 38×38 mm

Bedževi sa magnetom namenjeni su za print sa obilnim papirom. Izrađeni su od kvalitetnog metala za vrhunski otisak na mašini za bedževe.
  • Šifra proizvoda: CH13
  • Prečnik: 38x38mm
Bedž magnetni 59x59mm

Bedž sa magnetom 59×59 mm

Bedževi sa magnetom namenjeni su za print sa obilnim papirom. Izrađeni su od kvalitetnog metala za vrhunski otisak na mašini za bedževe.
  • Šifra proizvoda: CH11
  • Prečnik: 59x59mm

Ako želite da se bavite proizvodnjom bedževa u Mincom ponudi možete da pronađete MAŠINE ZA BEDŽEVE. U našem videu možete da se upoznate sa mašinom za bedževe, njenim delovima kao i postupuk izrade samog bedža.

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?