Termo otporni papir

Otporni termo papir

Termo otporni papir

Termo otporni papir se u sublimaciji koristi prilikom štampe kako bi se određeni proizvod zaštitio od prevelike temperature. Najviše se koristi pri štampi majica i drugih tekstila. Ukoliko se bavite sublimacionom štampom primetili ste da prilikom pečenja proizvoda koristeći sublimacioni papir (bez zaštite) može doći do oštećenja. Oštećenje se dešava prilikom utecaja visokih temperatura na papir te papir ne prenosi boju samo na proizvod nego i presu. Na ovaj način presa svakim korišćenjem postaje prljavija i počinje da prenosi tu prljavštinu na nove proizvode. Ukoliko želite da izbegnete taj problem i želite na što sigurniji način napraviti vaše proizvode kao što su majice, duksevi i druge vrste tekstila bez oštećenja ovaj papir uvek Vam stoji na raspolaganju. U Mincom ponudi možete uz povoljne cene obezbediti pakovanje od 50 kom termo otpornog papira. Upotreba ovog papira veoma je jednostavna potrebno je samo da stavite papir na vaš proizvod te ga zapečete u presi. Presa na ovaj način neće oštetiti tkaninu a vi ćete dobiti odličan otisak.

Papir termo otporni

Termo otporni papir

Specifikacije
  • Naziv: Termo otporni papir
  • Šifra proizvoda: GLZ02
  • Dimenzije: 40x60cm
  • Pakovanje: 50 kom

Ne morate više da se brintete ukoliko ostavite tekstil malo duže pod presom. Termo otporni papir sprečiti će svaku vrstu oštećenja vašeg proizvoda.

Pored osnovne ponude transfer papira možete posetiti našu stranicu o forever transfer papirima gde možete pronaći specifikacije i video tutorial o svakoj vrsti forever transfer papira.

U našoj ponudi osim rezervni delovi za termo prese možete pronaći mnoštvo dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?