Staklena konusna šolja sa prozorom

Staklena konusna šolja sa prozorom

Staklena konusna šolja sa prozorom za sublimaciju je elegantan i moderno dizajniran proizvod koji kombinuje kvalitet stakla sa mogućnošću sublimacionog štampanja. Sa svojim konusnim oblikom, ova šolja donosi dodatnu dozu stila u svaku priliku ispijanja omiljenog napitka. Izrađena od visokokvalitetnog stakla koje pruža kristalnu jasnoću i sjaj, ova šolja je otporna na toplinu i idealna za raznovrsne napitke, uključujući kafu, čaj, ili hladne napitke.

Ovaj proces omogućava da staklena konusna šolja sa prozorom postane jedinstveni poklon ili promotivni proizvod, prilagođen individualnim potrebama. Zapremina šolje je 400ml, što je dovoljno za uživanje u omiljenom piću. Staklena šolja sadrži i jedan beli pravougaoni deo, koji je namenjen za štampu. Kvalitet štampe je izuzetan, jer se radi pomoću sublimacionog štampača kao što je Sawgrass SG500. Boje su jake, čiste i dugotrajne, pružajući šolji živopisnost i trajnost. Takođe, kako bi se sprečilo lomljenje, šolje i slamčice su napravljene od postojanog i debelog stakla.

Staklena konusna šolja sa prozorom ima mogućnost sublimacione štampe na prozoru šolje što je i čini jedinstvenom. Na konusnoj površini šolje, moguće je aplicirati personalizovane dizajne, slike ili poruke po želji. Ovaj proces omogućava široki spektar kreativnih mogućnosti, čineći šolju jedinstvenim poklonom ili marketinškim proizvodom. Bilo da se koristi u svakodnevnoj upotrebi kod kuće ili kao deo poslovnog brendiranja, staklena konusna šolja za sublimaciju je savršen spoj elegancije, funkcionalnosti i personalizacije.

Staklena šolja sa prozorom

Naziv: Staklena konusna šolja sa prozorom

Materijal: Staklo
Dimenzija: 10x 8.1cm
Prečnik: Ø8.1cm
Kapacitet: 400ml
Štampa: Pun kolor, tehnikom sublimacije

Ostali proizvodi

Staklena šolja sa prozorom nije jedini proizvod iz nase ponude, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda sa sublimacionim premazom spremnih za štampu kao i propratim materijalom. Možete slobodno na našem sajtu da pogledate i istražite mnoge nove i zanimljive proizvode pa i samo da dobijete ideju za vaš novi dizajn. Pogledajte i sublimacione štampače te ostalu opremu za sve profesionalce ali i početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite na kupovinu naših mašina dobijate i besplatnu obuku sa našim inžinjerima koji će Vam objasniti ceo proces rada i proizvodnje proizvoda. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Pogledajte i naše tutorijale na YouTube profilu Mincom doo i načite više o procesu rada sa našim mašinama.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?