Liberty Patch Subli Soft Print

Liberty Patch Subli Soft Print 903

LIBERTY PATCH SUBLI SOFT PRINT 903 je papir/tekstil za sublimaciju bele boje za štampu na raznim tekstilnim podlogama. Veoma je lagan, mek i prijatan na dodir. Moguće ga je štampati sa bilo kojim sublimacionim štampačem i sublimacionim bojama. Preporučujemo Sawgrass SG500, SG1000 i VJ628. Štampa je moguća na svakom tekstilu (svetli/tamni, pamuk, poliester). Dostupan je u formatima A4, A3 i u rolnama. Ovaj papir/tekstil za štampu idealan je za radne uniforme, dizajnersku kao i sportsku odeću, kao i za ambleme i zakrpe. Materijal je ekološki prihvatljiv, bez rastvarača i PVC-a.

Liberty 903

Liberty Patch Subli Soft Print 

 • Šifra proizvoda: 903
 • Papir/tekstil na foliji kao nosaču
 • Debljina štampajućeg dela: 280µ
 • Debljina folije-nosača: 120µ
 • Temperature za štampanje:
  1. 190°C i 50s za prenos dizajna sa sublimacionog papira na S903T
  2. 150°C i 20s za prenos dizajna sa 903 na željenu površinu (može da varira u zavisnosti od površine na koju se prenosi)
 • Štampa je profesionalna, visokokvalitetna i jarkih boja i preciznih detalja
 • Seći sa katerom AB450 koji ima funkciju optičkog oka ili makazama
 • Visoka otpornost pranja na 60°C za pamuk i 40°C za poliester
 • Proizvedeno u EU 100%.

Tekstil za sublimaciju Liberty Patch Subli Soft Print omogućava sublimacionu štampu na tekstilima svih boja. To uključuje i svetle i tamne podloge od pamuka, poliestera, i pamuk-poliestera.

Tekstil za sublimacionu štampu

 • Nakon štampe potrebno je sačekati 24h do prvog pranja.
 • Ne koristiti izbeljivač ili druge jake hemikalije.
 • Peglati unutrašnju stranu.
 • Skladištiti na hladnom, suvom mestu, daleko od sunčeve svetlosti.
 • Štampa papira moguća je na svetlim i tamnim površinama (pamuk, poliester, pamuk-poliester).
Liberty Patch Subli Soft Print

PRIRUČNIK ZA UPOTREBU

 1. Odštampajte željeni motiv na sublimacionom štampaču i subliamcionom papiru, sa uključenim ogledalom.
 2. *Napomena – U slučaju da sečenje radite na kateru AB450 sa automatskom konturom potrebno je da dizajn sačuvate u SignMaster programu u A4 formatu, sa uključenim oznakama za sečenje. Oznake za sečenje, kao i dizajn takođe treba da se puštaju u štampu sa uključenim ogledalom. Sačuvan dizajn puštate direktno iz katerovog softvera na sublimacioni štampač.
  Ukoliko dizajn sa Subli Soft-a sečete makazama, ili nekim drugim katerom dizajn možete sačuvati u Photoshop-u ili nekom drugom programu za obradu slika, i normalno ga pustiti u štampu.
 3. Staviti komad Subli soft-a (903) na presu licem gore, a sliku odštampanu u sublimacionom štampaču licem dole na papir Liberty Patch Subli Soft Print (903). Preko papira stavite zaštitni papir. Peći na 190°C i 50s, sa slabim pritiskom. Papir skinuti topao.
 4. Ispečenu podlogu možete iseći makazama, ili katerom sa optičkom registracijom.
  U slučaju da sečete sa katerom, izaberite da oštrica seče samo film, a ne nosač.
 5. Postavite vašu željenu podlogu na presu, na nju stavite Subli soft (903), odvojen od svog poliesterskog nosača, tako da dizajn bude okrenut ka vama.
 6. Potom prekrijte zaštitnim papirom, i pecite na 150°C i 20s (promenljivo u zavisnosti od podloge). Nakon štampe Subli Soft (903) skidajte dok je vruć.

Na Mincom youtube kanalu možete naći savete i upustva za rad štampača, presa, mašina i sublimacionih proizvoda. Ukoliko Vam se svideo sadržaj kanala, lajkujte video, komentarišite i podelite ga sa Vašim prijateljima na društvenim mrežama. Hvala!

Liberty Patch Subli Soft Print je jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Možemo se pohvaliti sa ponudom od preko 1000 proizvoda za sublimacionu štampu. Osim reporomaterijala u našoj ponudi možete pronaći i sublimacione štampače, prese, te ostalu opremu za sublimacionu štampu. To su:

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram. 
Subskrajbujte se na naš Youtube kanal i pratite naše najnovije videe.

Pogledajte video na našem kanalu vezano za upotrebu 903 Liberty Subli Print papira.
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?