Presa za kačkete

Presa za kačkete

Presa za kačkete

Presa za kačkete je idealno rešenje ukoliko se odlučite za štampanje kačketa na male ili velike tiraže sa unikatnim dizajnom po Vašem izboru. Izrađena je od kvalitetnog materijala, čvrsta je i stabilna. Pojedinačno štampanje kačketa pruža mogućnost da se svaki kačket odštampa drugačije pa samim tim nisu potrebne serije i velike količine kako bi bilo isplativo.

Presa za kačkete je namenjena za male i velike tiraže u punom koloru ili u jednoj boji. Ova vrsta termo-prese je izuzetno korisna za brendiranje, promociju ili jednostavno dodavanje ličnog pečata kačketima. Omogućava vam da kreirate jedinstvene dizajne na kačketima i tako napravite unikatan kačket koji se ističu i privlače pažnju.

Prese za kačkete

Presa za kačkete

Presa za kačkete namenjena je za štampu na kačketima. Izrađena je od kvalitetnog materijala, čvrsta i stabilna.
  • Voltaža: 110V/220V
  • Snaga: 550W
  • Šifra proizvoda: PZK
  • Dimenzije: 64x48x38cm
  • Težina: 17 kg
  • Temperatura: 170-180°C
  • Vreme: 20-45 sekundi
  • Max. temperatura: 0-300
  • Specifikacije: automatski digitalni tajmer

Termo presa za kačkete

Sublimacija kačketa je jednostavna i brza tehnika koja otvara nova vrata prodajnih mogućnosti. Presa je idealno rešenje za sve koji žele da precizno i kvalitetno apliciraju dizajn na kačkete. Ova presa kombinuje toplotu i pritisak kako bi omogućila profesionalni prenos dizajna na različite vrste kačketa.

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu, takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom.
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

Ostali proizvodi

Presa nije jedini proizvod iz naše ponude, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda za sublimacionu i dtf štampu. Pogledajte sublimacione štampače i ostalu opremu za sve profesionalce ali i za početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite za kupovinu naše opreme dobijate i besplatnu obuku od naših inžinjera koji će Vam objasniti ceo proces rada i procesa štampe na sublimacionim proizvodima. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?