Presa za kačkete

Stampa logotipa na kacketu

Presa za kačkete

Presa za kačkete je idealno rešenje ukoliko se odlučite za štampanje kačketa na male ili velike tiraže sa unikatnim dizajnom po Vašem izboru. Presa je idealna jer omogućava pojedinačno i štampanje na komad. Pojedinačno štampanje kačketa pruža mogućnost da se svaki kačket odštampa drugačije pa samim tim nisu potrebne serije i velike količine kako bi se pravio kliše i kako bi bilo isplativo.

Otisak na ovoj presi za kačkete je veoma povoljan jer na jedan A4 list moze da stane oko 150-200 različitih logotipa, teksta ili bilo kojeg drugog dizajna.

Presa za kačkete je namenjena za male i velike tiraže u punom koloru ili u jednoj boji. Pre samog pečenja kačketa, dizajn je potrebno odštampati u ogledalu kako bi otisak bio čitljiv.

Presa za kackete

Presa za kačkete

Presa za kačkete namenjena je za štampu na kačketima. Izrađena je od kvalitetnog materijala, čvrsta i stabilna.
 • Voltaža: 110V/220V
 • Snaga: 550W
 • Šifra proizvoda: PZK
 • Dimenzije: 64x48x38cm
 • Težina: 17 kg
 • Temperatura: 170-180°C
 • Vreme: 20-45 sekundi
 • Max. temperatura: 0-300
 • Specifikacije: automatski digitalni tajmer

Dodatna oprema za sublimaciju kačketa

Sublimacija kačketa je jednostavna i brza tehnika koja otvara nova vrata prodajnih mogućnosti. Da bi počeli posao sublimacije potrebna Vam je podrška.

Na primer, imamo mušteriju koja je kupila presu za kačkete. Nakon par dana počela je sa sublimacijom proizvoda. Nažalost, prilikom pečenja shvatila je da ima poteškoća sa nalaženjem pravog pritiska, adekvatnog za pečenje kačketa. Mušterija, neiskusna u ovoj oblasti, ipak je prenela sliku sa transfer papira na materijal, a rezultat je bio veoma loš. Na mestu gde je presa sublimirala sliku, pojavio se neprivlačan pravougaonik kao pozadina. U panici, mušterija nas je odmah kontaktirala kako bi pronašli rešenje.

 • Pre svega, postoje razni oblici kačketa što znači da je dodatak za prilagođavanje raznim stilovima kačketa neophodan. Od četiri dodatka, nađite onaj koji najviše odgovara kačketu koji treba da sublimirate.
 • Tajna savršenog otiska jeste dodatak za podizanje štampajuće oblasti. Pomoću ove opreme koja izgleda kao podloga za miš, popunjavaju se šupljine između podloge za štampanje i gornjeg dela prese (dodatka za prilagođavanje raznim stilovima kačketa). Dakle, isečete ga tako da pristaje površini ploče i fiksirajte ga termo otpornom trakom da ne bi došlo do pomeranja prilikom pečenja.

Dodaci

Ovi dodaci će Vam pomoći da popravite pritisak ali ne i da rešite problem – pozadina u obliku pravougaonika (kao senka) na kapi. Kao što možete videti na slici, presa je ostavila „senku“ slike na prednji deo kačketa. Ovaj problem se često javlja kod osetljivih materijala za sublimaciju zbog velike temperature prese. Jedan od načina da se reši problem jeste da koristite materijal koji je otporan na temperature ispod 280 oC. Pošto je naša mušterija već pripremila transfer papire pogodne za 320 0C koristićemo još jedan dodatak.

 • Fleksibilni dodatak za osetljive materijale. Kada se postavi na materijal za sublimaciju, štiti tkaninu izvlačeći deo temperature iz nje. Kada se koristi ovaj dodatak, poželjno je povećati vreme pečenja kako bi se dobio kvalitetan otisak. Na primer, ukoliko je vreme pečenja nekog materijala 20 sekundi, povećajte na 25 sekundi.
Presa za kačkete

U našoj ponudi možete pronaći mnoštvo dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Posetite i naš youtube kanal Mincom d.o.o. i pogledajte tutorijale vezane za sublimacionu štampu.
Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?