Povodac za pse

Povodac za pse

Povodac za pse je veoma važan deo opreme za šetanje vašeg psa. Ako želite da vaš ljubimac bude jedinstven, povodac za ljubimce namenjen za sublimaciju je pravi izbor za Vas. Neka se vaš pas izdvoji od drugih svojim jedinstvenim stilom. Sa dizajniranom ogrlicom i povodcem šetnja psa biće pravo uživanje kako za psa, tako i za vlasnika.

Povodac za pse je napravljeni od ABS pojasa, koji je smešten u u aluminujumskom držaču sa kočnicom. Na aluminijumskom držaču se nalazi beli aluminijumski umetak na koji se može oštampati slika. Na ovaj način možete lako da prenesete fotografiju vašeg psa ili njegovo ime. Ako imate više kućnih ljubimaca na ovaj način možete obeležiti svaki povodac za pse drugačije.

Uz pomoć kočnice na držaču povodac možete produžiti ili uvući kako bi vašem psu dali više slobode ili ga privući na željenu udaljenost. Povodac za kućne ljubimce omogući će da šetnja sa vašim psom bude pravo uživanje.

Povodac za pse može da se podešava zavisno od veličine psa. Dužina povodca se može podesiti na dužino do 3 metra. Površina namenjena za štamou je krug prečnika 6cm.

Povodac za psa

  • Šifra proizvoda: QYS3MK
  • Tip: Proizvodi za ljubimce
  • Dužina: 3m
  • Dimenzije: 470*420*300mm
  • Povšina za štampu: 6cm (prečnik kruga)
  • Temperatura za ravnu presu: 180℃
  • Vreme: 90 sekundi

Proizvodi za ljubimce mogu se oštampati i ponuditi prodavnicama opreme za kućne ljubimce i pet šopovima. Prodavnice presonalizovanih proizvoda takođe mogu ponuditi ovaj proizvod svojim kupcima. Ako želite da se bavite dizajnom na povodcu za pse, u našoj ponudi možete da pronađete sublimacioni štampač Sawgrass SG500 kao i kompletnu opremu za bavljenje sublimacijom. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas.

Proizvodi za kućne ljubimce su samo od jedan od proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored opreme za sublimaciju imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štamparije. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta.

Posetite nas i zapratite na Instagram i Facebook profilu kako bi uvek prvi saznali za najnovije akcije.

Ukoliko Vas zanima način štampe i tehnika sublimacije posetite naš youtube kanal Mincom doo

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?