Privesci za ključeve

Privesci za ključeve

Privesci za ključeve jedan su od najzastupljenijih marketinških proivoda današnjice, možete ih naći u raznim veličinama i oblicima kao i od raznih materijala. Privesci iz naše ponude su izrađeni od najkvalitetnijeg materijala kao što su drvo i plastika, namenjeni su za sublimacionu štampu. Štampa na privescima za ključeve jednostavan je i isplativ biznis, te možemo da se pohvalimo najboljom cenom i kvalitetom naših proizvoda, koji su izrađeni od kvalitetnog medijapana i posebne legure kvalitetne plastike. Privesci za ključeve drveni štampaju se sa jedne strane te su premazani sa gornje strane sjajnim slojem na kom se vrši štampa visokog kvaliteta, za razliku od njih plastični privesci štampaju se na obe strane.

Privesci za ključeve izrađuju se u raznim veličinama i oblicima, drveni i plastični privesci izrađuju se pomoću sublimacione štampe na ravnoj, kombo ili 3D presi, dok se metalni i plastični privesci prave tehnikom običnog printa i utiskivanja dizajna u privesak našom novom mašinom za priveske. Priprema papira za priveske nikada nije bila jednostavnija s našim mašinama i printerima kao što su mašine za izradu fotografija, foto printeri, i potpuno novi laserski štampač sa belim tonerom koji po prvi put dolazi na naše tržište.

U našoj ponudi možet pronaći proizvode kao što su priveci drveni MDF, metalni i plastični.

Iznenadite vaše najdraže sa unikatnim primerkom ili odštampajte više stotina privesaka za ključeve za vašu marketinšku kampanju.

Privesci
Privesci za ključeve jastuk
Ukrasne kutijie

Ukrasne kutije srce

Privezak za kljuceve protiv virusa

Privezak za ključeve za otvaranje vrata

Metalni privesci
Privesci ZEP
Ukrasna kutijica

Ukrasne kutije mašnica

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?