Zidni satovi od medijapana

Zidni satovi od medijapana

Zidni satovi od medijapana za sublimaciju premazani sjajnim premazom koji omogućuje štampu jarkih boja visokog kvaliteta. Satovi od medijapana dolaze u dve varijante. Da bi satovi od medijapana bili prilagodljivi za svačiji ukus sam sat imamo u boji bukve i boji trešnje. Namenjeni su za štampu sublimacionom tehnikom štampe. Prednost sublimacione štampe na svim vrstama subli satova jeste ta što na svakom satu možete štampati drugi motiv.

MDF sat sa ramom može biti idealan poklon za rođendan, Vaše najdraže kojima će te pokloniti unikatan poklon sa Vašim dragim slikama. Pored ovih namena satovi mogu biti idealan dekorativan ukras u Vašem domu, kancelariji. Uzimajući u obzir da se dizajn može uklopiti po bilo čijem izboru i da se mogu birati različite podloge kako bi se dobio drugačiji vizuelni doživljaj ovi satovi su nešto što sigurno predstavlja unikat predmet koji nosi uspomene. Štampa na ovim satovi sa satom se može raditi u punom koloru nezavisno od količine proizvoda koji se štampa.

Zidni satovi od medijapana za sublimaciju

Zidni sat od medijapana Visoki sjaj

Zidni satovi od medijapana su pravougaonog oblika i  namenjeni su za sublimacionu štampu. Podloga medijapan sa prednje strane na koju se nanosi štampa je lakirana što joj omogućava jarke i žive boje. Štampa se u punom koloru. MDF sat je stavljen u ram.
  • Šifra proizvoda: RAM1
  • Dimenzije: 22.5x32cm
  • Boje rama: bukva i trešnja
  • Temperatura za ravnu presu: 185°C
  • Vreme: 110 sekundi

Zidni satovi od medijapana za sublimaciju su samo jedan u nizu proizvoda koje možete naći u našoj ponudi vezanih za sublimacionu štampu. Pored ovih satova sa satom imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni i inovativni za Vašu foto radnju, fotokopirnicu, knjižaru ili štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a ono što ih izdvaja jeste što ih možete štampati na jedan komad u punom koloru visokog kvalitete štampe. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?