Reklamni podmetači za čaše

Podmetači za čaše

Reklamni podmetači za čaše

Reklamni podmetači za čaše su univerzalni podmetači za svakodnevnu upotrebu koji su namenjeni svima onima koji žele da reklamiraju svoju uslugu, proizvod na zanimljiv način. Podmetači za čaše sa štampom iz naše ponude se štampaju tehnikom sublimacije što nam omogućava štampu dugotrajnih i jarkih boja. U našoj ponudi reklamnih podmetača možete naći tri vrste podmetača koji su napravljeni od kvalitetnog medijapan materijala kao i okrugle keramičke podmetače.

Ugostiteljski objekti, pub-ovi, kafići, pivnice, hoteli i slično mogu poručiti reklamni podmetač sa štampom logoa ili sloganom firme. Ukoliko se odlučite da reklamirate svoj brend, ovo je jedan od boljih proizvoda da na interesantan način promovišete Vaše usluge.

Firme, organizacije, udruženja mogu štampati podmetač koji će deliti svojim klijentima i kupcima. Marketing je broj jedan u poslovnom svetu, a promo materijal kao što su reklamni podmetači za čaše je samo još jedan proizvod koji vam može pomoći da vas ljudi zapamte.

Reklamni podmetači za čaše

Reklamni podmetači se mogu štampati u bilo kom tiražu a velika prednost poručivanja podmetača kod nas jeste ta što na svaki podmetač možemo štampati drugi dizajn a da to ne menja krajnju cenu proizvoda.

Kontaktirajte nas, pošaljite nam Vaš logo ili bilo koji drugi željeni dizajn i mi ćemo Vam obezbediti unikatne reklamne podmetače.

Cenovnik možete preuzeti ovde:

CENOVNIK

Štampa

Ukoliko sami želite da napravite ovakve podmetače sa štampom u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na podmetač. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju.

Reklamni podmetači za čaše su samo jedan proizvod u nizu reklamnog materijala. U našoj ponudi proizvoda sa štampom možete naći interesantne proizvode kao što su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?