Mašina za priveske

Masina za izradu privezaka

Mašina za priveske

Mašina za priveske jednostavan je alat za izradu privezaka uz pomoću koga možete dobiti kvalitetane metalne priveske sa logotipom ili slikom. Uz mašinu za priveske dobijate još sedam delova, a to su tri sekača papira različitih dimenzija i oblika, te četiri modle za utiskivanje vašeg dizajna i zaštitne plastike u priveske raznih dimenzija. Mašina za izradu privezaka omogućiće vam izradu privezaka u razne promotivne i marketinške svrhe. Privesci su se pokazali kao odličan marketinški materijal, te uz malo truda i kreativnosti možete otvoriti vrata velike zarade. Ova mašina idealna je za grafičke radnje, fotokopirnice, knjižare, foto radnje, udruženja, osobe sa invaliditetom, štamparije, marketinške agencije kao i za početnike koji žele da započnu izradu privezaka.

Mašina za priveske za izradu metalnih privezaka koristi snagu potiska, potrebano je samo da odaberete željeni dizajn i na pravom ste putu da napravite vaš unikatni privesak. Uz ovu mašinu možete napraviti jedan privesak samo za vas ili više hiljada privesaka za promotivnu kampanju. Kada ste odabrali dizajn vreme je da ga pomoću sekača isečete na željenu dimenziju te da ga postavite u željezni privesak koji se nalazi u modli, pozicionirajte modlu s priveskom ispod potiskivača te stavite zaštitnu plastiku peko vašeg dizajna, potisnite i vaš proizvod je u tri lagana koraka pomoću mašine za priveske spreman za upotrebu.

Mašina za pravljenje privezaka unikatna je po:

  • Brzini rada
  • Jednostavnosti
  • Malom ulaganju
  • Kvalitetnoj izradi
  • Trajnosti

Mašina za priveske sastoji se od:

  • Mašine
  • Pritiskača (sekača)
  • Modli za utiskivanje dizanja i zaštite u privesak

Za sva pitanja nam se obratite. Naš stručni tim će Vam pružiti podršku u svakom trenutku. Ako Vam treba savet, javite nam se i pružićemo svu neophodnu pomoć.

Mašina za priveske

Mašina za priveske

Sekači

Sekači mašina za priveske

Modle

Modle za priveske

Koncept mašine za priveske je jednostavan i omogućava vam izradu brzih i kvalitetanih proizvoda uz malo ulaganje. Sve što vam je potrebno nalazi se u našoj ponudi te imate mogućnost odabira šta se nalazi u paketu koji ćete poručiti.

Naše mašine su izrađene u EU od najkvalitetnijih materijala te su iznimno izdržljive i dugotrajne. Alati, kao što su ručice, alati za stiskanje ili alat za rezanje su dugotrajni i lako održavajući.

Mašina za priveske

Kreirajte unikatne priveske za ključeve i odmah ostvarite profit! Mašina za izradu privezaka je dizajnirana kako bi vam pomogla da kreirate novi izvor prihoda za vaše poslovanje. Napravite dobre i trajne priveske sa ovom visokokvalitetnom mašinom od livenog gvožđa, konstruisanom da traje doživotno. Jednostavnost mašine za priveske omogućava jednoj osobi da sastavi desetine privesaka u satu. Ova mašina omogućava kreiranje prilagođenih privesaka i pin oznaka za sportske rekreativce, fondove, posebne događaje ili personalizovane poklone te je brza metoda za stvaranje novih prihoda.

Mašina za priveske

Početni paket mašine za priveske

Početni paket mašine za priveske je napravljen da vam pomogne kako bi odmah mogli da počnete ostvarivati profit. Ovaj paket daje vam sav alat koji vam je potreban za pravljenje visokokvalitetnih predivnih privesaka od onog trenutka kada dobijete mašinu.

Upustvo za rad

Mašina za priveske je čvrsta i visoko kvalitetna mašina za proizvodnju pojedinačnih promotivnih sadržaja. S našom mašinom za priveske, u svakom trenutku možete dizajnirati jedinstvene i atraktivne reklamne materijale. Sve što vam je potrebno za to se može naći u našoj ponudi – mašina, alat za rezanje i modle za priveske raznih dimenzija i oblika.

Privesci se mogu naći u svakoj kući. Obično se uzimaju nekoliko puta dnevno i često su jasno vidljivi na stolovima ili policama. Zato su po prirodi idealni promotivni alat za vaše klijente ili za širenje vaše marketinške poruke. S našom mašinom za priveske možete izraditi pojedinačne promotivne artikle visoke kvalitete u nekoliko jednostavnih koraka. Bilo da pravite više istih ili svaki komad jedinstven, sa ovom mašinom vaša kreativnost ne poznaje granice!

Pored mašine za priveske u našoj ponudi foto i sublimacionih proizvoda možete naći interesantne proizvode kao što su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?