DTF Biznis Pro bela boja

DTF Pro Biznis belo mastilo

 DTF Biznis Pro bela boja


DTF Biznis Pro bela boja sa odličnom reprodukcijom i postojanošću boje. Štaviše, ova boja postiže veoma veliku rastezljivost nakon prenošenja na tekstil i stoga sprečava pucanje motiva. Kada se pravilno obradi, otpornost na pranje je do 60 ° C. Biznis Pro bela boja je sertifikovana prema ECO PASSPORT-u od strane OEKO-TEX®.

DTF boje predstavljaju zasebnu oblast u svetu DTF štampe. Da bismo dobili očekivani kvalitet našeg proizvoda nije dovoljno odabrati kvalitetan film i štampač već i boje koje ćemo koristiti uz naše štampače. DTF kao vrsta štampe funkcioniše po principu RGB profila boja bez obzira što DTF štampači koriste CMYK sistem.

DTF Biznis Pro bela boja

DTF Biznis Pro bela boja

  • Šifra proizvoda: DTF-INK-BP-C
  • Zapremina: 100 ml

Informacije koje treba znati:

Pogledajte i naše druge DTF boje

KONFIGURACIJA: (C = Cijan, M = Magenta, Y = žuta, K = Crna, W = Bela, W = Bela)

Ova konfiguracija će vam omogućiti da štampate dizajne i za tamnu i za svetlu odeću (poput crne, bele, sive, plave, crvene itd.) uz vaše DTF boje. DTF štampač Epson L1800 sa dva kanala namenjena belom mastilu idealno je rešenje koje se koristi pri štampanju na tamnim odevnim predmetima, napravite belu osnovu(podlogu) ili samo štampajte u beloj boji.

DTF CMYKWW boje su na vodenoj bazi tako da nisu opasne po okolinu.

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani za DTF štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o DTF otisku nudimo DTF štampač Epson L1800 u raznim paketima koji odgovaraju svakom klijentu. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu. Ukoliko se odlučite za kupovinu DTF štampača, uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim odgovoriti na sva pitanja u vezi DTF štampe i pripreme za štampu. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme za štampu u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Takođe pogledajte i neke od naših sublimacionih proizvoda kao i repromaterijala i dodatnih delova namenjenih za štampu. Među njima su i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?