Jastuci za štampu

Jastuci za štampu

Jastuci za štampu izrađeni su od kvalitetnog materijala i koriste se za sublimacionu štampu. Nudimo veliki izbor jastuka na kojima možete štampati dizajn po želji. Boja ulazi direktno u tkanje jastuka pa je otisak jarkih boja i veoma dugotrajan.

Možete birati između jastuka u obliku srca, kvadrata, kruga i mačke. Nudimo i jastuke u obliku srca i kvadrata sa poleđinom u boji kako bi poklon za dragu osobu bio još interesantniji. Takođe u ponudi imamo nove dizajnirane jastuke koji svaku sliku učine zanimljivijom. Dizajnirani jastuci su 40x40cm, a jastuci sa slikom su veličine 35×35 cm.

Jastuk za štampu je bele boje u osnovi, ali mogu biti odštampani u potpunosti ili polovično, odnosno samo deo jastuka. Na jastucima se najčešće radi štampa fotografije

Štampa jastuka

Ono što posebno izdvajamo u našoj ponudi su najnoviji magični jastuci. Veličine su 40×40 cm i možete birati između zlatne, srebrne, crvene i bele boje. Slike sublimirane na ovim jastucima dobijaju novu notu zanimljivosti, a boje ostaju jarke i dugotrajne. Štampa na magičnim jastucima moguća je na prednjoj strani, tj. na krljuštima ali i na poleđini. Prevlačenjem krljušti sa jedne na drugu stranu moguće je ispisivanje ili crtanje a samim tim i pretvaranje starog jastuka u novi sa novim motivom.

Jastuk za štampu je neizostavan proizvod za bilo koju foto radnju, kopirnicu, koja nudi personalizovane poklone. Mušterijama možete ponuditi kvalitetne jastuke sa postojanim otiskom. Ovi ukrasni jastuci za štampu su pre svega dekorativni jastuci kao i reklamni, a uz sublimacionu štampu mogu se štampati na komad ili veće tiraže.


Jastuci za štampu


Jastuci sa slikom
Jastuci sa slikom
Jastuci srećan rođendan
Jastuk Srećan Rodjendan
Jastuci magični
Jastuci magični
Jastuci ljubavni
Jastuci ljubavni
Jastuci cvetni
Jastuci Društvene Mreže
Jastuci bebe
Jastuci bebe
Jastuci fudbalski
Jastuci porodični
Jastuci porodicni
Jastuci smajli
Jastuci smajli
Jastuci novogodišnji
Jastuci novogodišnji
Jastuci čupavi i sa šljokicama
Jastuci čupavi i sa šljokicama

Reklamni jastuci mogu biti idealan način za promovisanje brenda kompanije. Efektan, lep i funkcionalan proizvod. Primenjuju se u kancelarijama, kafićima, restoranima, salonima ali isto tako su odlični za duža putovanja u automobilima.

Jastuci za štampu

Jastuci za štampu su samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?