Kater Silhouette Cameo 4

Kater Silhouette Cameo 4

Kater Silhouette Cameo 4

Kater Silhouette Cameo 4 je vrhunska mašina idealna za precizno isecanje kartona, papira, tekstila, vinyla, i mnogi drugih materijala. Cameo 4 je vrhunska mašina idealna za ljubitelje ,,Uradi sam“ tj. za samostalnu izradu personalizovanih proizvoda. Ona koristi tanku oštricu za rezanje preko 100 različitih materijala kao što su papir, karton, vinil ili tkanina. Uz mogućnost USB i Bluetooth povezivanja sada možete stvarati preko svog računara, tableta ili mobilnog telefona.

Uređaj poseduje posebno skladište za neophodan alat i dodatna sečiva. Za sve poslove koristi besplatni softver Silhouette Studio® za pružanje neograničenih mogućnosti dizajna za prilagođavanje vašeg projekta, uz koji dobijate preko 100 postojećih dizajn šablona. Takođe, uređaj podržava i PixScan™, koji omogućava jednostavno ,,skeniranje“ kontura vaše fotografije, koje brzo i lako pretvara u putanju rezanja.

Kater Silhouett Cameo 4

Kater Silhouette Cameo 4

  • Šifra proizvoda: SILH-CAMEO-4-WHT
  • Dimenzije uređaja: 630 x 261 x 224mm
  • Masa uređaja: 6.2kg
  • Maksimalni format sečenja: 30.48 x 30.48 cm
  • Maksimalna debljina podloge: 3mm
  • Materijali koji se mogu seći: papir, karton, vinil, tekstil itd.
  • Način povezivanja: USB 2.0, Bluetooth
  • Brzine rezanja: 3 brzine (osnovno, srednjo i ultra-brzo)
  • Podržan softver: Microsoft Windows/Mac OS

Velike mogućnosti katera Cameo 4

Kater Silhuette Cameo 4 je jedno rešenje za mnoštvo proizvoda kao što su papir, karton, tekstil, vinil… Sve to u jednoj mašini po neverovatnoj ceni od sada i u našoj ponudi. Cameo 4 je redizajniran i unapređen model u odnosu na Kater Silhuette Portrait iz naše ponude. Brži je do 3 puta od predhodnika i unapređen većom silom sečenja, mogućnosti sečenja materijala i do 3mm debljine, touch screen panel za lako i jednostavno upravljanje; Mogućnost automatskog prepoznavanja bilo kojeg alata, bluetooth konekcija za slanje fajlova na sečenje bez korišćenja kablova, adapter za upotrebu dodataka prethodnih modela, kao i prethodni modeli poput stampača priključuje na kompjuter.

Jedan od najvećih noviteta sa Cameo 4 katerom jeste postolje za rolne materijala. Od sada možete seći direktno iz rolne materijala bez samolepljivih podloga. Mogućnosti ovog katera su velike od sečenja obaveštenja, nalepnica, materijala za sublimacionu obradu pa sve do izrade unikatnih natpisa i oblika za tekstil.

Kater Cameo 4

Osim katera u našoj ponudi možete da pronađete mnoštvo proizvoda i mašina za sublimaciju. Kod nas možete da pronađete sve od sublimacionih štampača, presa, dodatne opreme pa sve do repromaterijala, obuke i tehničke podrške za sve naše klijente. Ako Vam je potrebna pomoć pri odabiru štampača ili odluci o kupovini i početku rada sa sublimacijom uvek nam se možete obratiti za savete. Neki od proizvoda u našoj ponudi su:

Ako već niste zapratite nas i na YouTube kanalu Mincom d.o.o. u kojem svakodnevno pokazujemo različite načine personalizovanja proizvoda.
Takođe zapratite naš Facebook i Instagram profil za najnovije proizvode i promocije.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?