Preslikači za majice

Preslikači za majice

Preslikači za majice

Otkrijte nove proizvod  – Preslikači za majice. Ovi preslikači mogu da se štampaju u jednoj, dve, tri, četiri boje pa čak i u punom koloru. Obično se koriste na papirima A4 formata ali dolaze i u dimenzijama 6x6cm, A7, A6, A5 i A3.

Prednost proizvoda preslikači se ogleda u tome što se na transfer papiru može štampati više aplikacija u jednom otisku koje se naknadno isecaju i prenose na tkaninu pa se u zavisnosti od njihove veličine, a posebno kod manjih aplikacija, značajno može smanjiti cena gotovog proizvoda.

Preslikaci-za-majice

 VISOK KVALITET ŠTAMPE

  • Preslikači za majice daju veoma živopisne boje
  • Fotografije visoke rezolucije

Preslikači za majice – ISPLATIVOST

Prednost proizvoda Preslikači  se ogleda u tome što se na transfer papiru može štampati više aplikacija u jednom otisku koje se naknadno isecaju i prenose na tkaninu pa se u zavisnosti od njihove veličine, a posebno kod manjih aplikacija, značajno može smanjiti cena gotovog proizvoda.

Preslikači za majice
Preslikači za majice

PUN KOLOR

Štampa proizvoda preslikači za majice se može vršiti od jedne do neograničenog broja, boja vrhunskog kvaliteta, najčešće na listovima formata A4 ali i na drgugim formatima koje možete videti na slici ispod. Koriste se svi efekti koji se upotrebljavaju i u direktnoj štampi. Preslikači mogu biti jednobojni, dvobojni, trobojni, četvorobojni i kolorni.

Preslikači za majice

Ostali proizvodi

Prednost naših proizvoda Preslikači za majice je u tome što boja 100% ostaje na tkanini prilikom transfera.

Primena preslikača je najčešća u izradi reklamnog programa(majice, kačketi, torbe…).

Na Mincom youtube kanalu možete naći savete i upustva za rad štampača, presa, mašina i sublimacionih proizvoda. Ukoliko Vam se svideo sadržaj kanala, lajkujte video, komentarišite i podelite ga sa Vašim prijateljima na društvenim mrežama. Hvala!

Možemo se pohvaliti sa ponudom od preko 1000 proizvoda za sublimacionu štampu. Osim reporomaterijala u našoj ponudi možete pronaći i sublimacione štampače, prese, te ostalu opremu za sublimacionu štampu. To su:

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram. 
Subskrajbujte se na naš Youtube kanal i pratite naše najnovije videe.

Svi proizvodi koji se poruče preko firme Mincom DOO iz Novog Sada mogu biti na Vašoj adresi putem kurirske
službe. Kurirskoj službi obično treba od 3 do 5 radnih dana kako bi Vam dostavili paket.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?