Sublimacioni papir za fleks i flok

Sublimacioni papir za fleks i flok

Sublimacioni papir za fleks i flok je ista vrsta papira kao i papir koji namenjen za klasičnu sublimaciju na pamuku. Ovaj papir za fleks i flok tehniku štampe je žute boje i samo jedna strana papira je namenjena za štampu. Neštampajuća strana sadrži natpis DO NOT PRINT tekst pa se vrlo lako bez greške može štampati.

Razlika između klasičnog prenošenja otiska na pamuk i između fleks i flok prenosa jeste ta što se kod ove vrste štampe termo prese, prelaz presom obavlja dva puta za razliku od običnog otiska za pamuk.

papir-za-fleks-i-flok-sublimaciju

Štampa

Kada se odštampani papir za fleks i flok provuče kroz prah za sublimaciju na pamuku on se prenosi na željeni materijal. Nakon prvog otiskivanja ostaje otisak, baza za lepljenje odabrane folije. Na materijalu ostaju otisak Vašeg dizajna ili teksta na koji zatim stavljate željenu boju fleks i flok folije. Kada se folija postavi tako da pokriva ceo motiv za štampu vrši se drugi prelaz termo presom. Posle ovog koraka se dobija željeni rezultat sa otisnutim fleks i flok otiskom.

Papir za fleks i flok ne upija boju nakon štampe. To znači da se mora voditi računa o tome da se štampa ne dotiče jer će se boja razmazati a takav otisak ne možemo prenositi na materijal. Preporučljivo je da se papir odmah nakon štampe provuče kroz prah za pamuk kako bi se osigurao kvalitetan otisak.

Ukoliko su zainteresovani za sublimacionu štampu u Mincom ponudi možete pronaći svu potrebnu opremu. U ponudi možete pronaći sublimacione štampače, papire za sublimaciju i za pamuk, flex i flock kao i prese. Ako ste zainteresovani za ovu vrstu štampe zakažite sastanak sa nama već danas i dođite na savetovanje i obuku u štampi i prenošenju štampe na proizvode.

Pored transfer papira za sublimaciju u našoj ponudi sublimacione opreme i sublimacionih proizvoda možete pronaći i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?