Glava za štampač EPSON L1800 za DTF štampu

Glava za štampač EPSON L1800 za DTF štampu

Glava za štampač Epson L1800 za DTF štampu

Glava za štampač Epson L1800 za DTF štampu jedan je od najvažnijih delova štampača. Tokom dugotrajnog procesa štampanja i upotrebe štampača u glavi se taloži boja koja začepi mlaznice i ne dobijamo otisak kakav želimo. Redovan rad štampača i redovno održavanje produžiće rad glave. Čišćenje glave štampača rešava problem začepljenih mlaznica, ali previše čišćenja može oštetiti glavu štampača. Tako se povećavaju troškovi samog održavanja. Oštećena glava ne štampa otisak kako treba, boje su svetle, ili se dešava muljanje boja. Tada je potrebno pristupiti postupku zamene glave štampača.

Glave za štampač Epson L1800 za DTF štampu ispunjavaju odlične performanse i pružaju visok kvalitet štampe. Napravljena je od viskokvalitetnog materijala, izdržljiva, čvrsta, stabilna za upotrebu. Pravilna upotreba štampača obezbediće dug životni vek i stabilan rad glave.

Glava za štampač Epson L1800

Glava za štampač Epson L1800

  • Vrsta štampe: DTF štampa

  • Šifra proizvoda: GZSHL1800

  • Dimenzije: 80x50mm

Glava za štampač Epson L1800 zahteva izuzetnu pažnju kako prilikom rada tako i prilikom zamene. Lako se može izazvati šteta prilikom zamene ako seto prepusti neprofesionalcu. Glava za štampač je skupa i gubite garanciju ako neprofesionalno se uradi zamena glave. Ako niste sigurni da je zamena glave izvršena kako treba nemojte puštati štampač u rad.

Ukoliko niste upoznati sa štampačem najbolje je da štampač i zamensku glava pošaljete u servis ili da zamenu glave izvrši stručno lice kako bi ste izbegli nepotrebne probleme.

Ostala oprema

Ovo je samo jedan od naših proizvoda namenjenih za DTF štampu. Pored glave za štampač Epson L1800 u našoj ponudi imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu šivaonicu, foto radnju, modnu industriju,… Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta.

Ako se odlučite za početak novog biznisa te za kupovinu Epson L1800 štampača sigurno će Vam biti potreban i repromaterijal. U Mincom ponudi možete da pronađete mnoštvo repromaterijala raznih veličina, oblika i materijala.

Pogledajte još naših proizvoda:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?