Patosnice za auto

Patosnice za auto

Patosnice za auto

Patosnice za auto namenjen su za sve tipove automobila i deo su enterijera svakog auta i ulepšavaju njegov unutrašnji izgled.

Patosnice su presonalizovani, unikatni proizvod koji je idealan za reklamiranje Vašeg proizvoda ili brenda.

Želite li postići prepoznatljiv i poseban izgled vaših usluga iskoristite šansu i opremite svoja vozila jedinstvenim patosnicama za auto koji će oduševiti i najzahtevnije klijente.

Patosnice su vrlo važan detalj u oglašavanju vaše firme ili brenda na koji mnogi nažalost zaboravljaju ali vi ne morate da budete jedan od njih

Sublimacija Patosnice za auto
Patosnice za auto  – prednje
Patosnice prednje namenjene za štampu sublimacijom. Izrađene su od kvalitetnog tekstilnog materijala.
  • Šifra proizvoda: CM1
  • Dimenzije: 67 x 43,6cm
  • Broj komada: 2

Patosnice za auto u našoj ponudi su univerzalne i mogu lako da se prilagode svakom autu zahvaljujući predviđenim žljebovima.

Dizajnirane su da zaštite enterijer vašeg auta ali isto tako zadužene su za reklamiranje profesionalnost i paženje na detalje koje vaša firma predstavlja.

Patosnice  su napravljene od visokokvalitetne tkanine veoma otporne na habanje i cepanje te su ojačane na krajevima gde se često habaju i na taj način produžavaju izdržljivost i vreme trajanja same patosnice i vašeg dizajna ili loga firme.

Patosnice su napravljene  od tekstila koji je izuzetno izdržljiv materijal i traje mnogo duže nego patosnice od PVC-a, plastike i drugih materijala.

Održavanje naših patosnica vaoma je jednostavno jer se lako peru, čiste i usisavaju.

U našoj ponudi možete pronaći prednje i zadnje patosnice za auto koje su idealne za osvajanje vaših kijenata i ostavljane odličnog prvog dojma pri samom otvaranju vrata i pogled na enterijer vašega prevoznog sredstva.

Patosnice su unikatan proizvod u našoj ponudi koji može da se radi na jedan komad sa sva četiri dezena, koji omogućava štampu reklamnih poruka firmi. Marketinških agencija i auto industrija sa mogućnosti štampe u punom koloru na jedan ili više komada.

Patosnica Sublimacija zadnje sediste
Patosnice za auto – zadnje
Patosnice zadnje namenjene za štampu sublimacijom. Izrađene su od kvalitetnog tekstilnog materijala.
  • Šifra proizvoda: CM2
  • Dimenzije: 44 x 33cm
  • Broj komada: 2

Patosnice za auto je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na samo jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email