Plastična daska za sečenje

Daska za secenje sublimacija

Plastična daska za sečenje

Plastična daska za sečenje napravljena je od visoko kvalitetne i čvrste plastike. Namenjna je za štampu tehnikom sublimacije.  Ovo daska je bezbedna za sačenje i konzumiranje hrane na njoj. Daska je ekološki čista i laka za održavanje. Imate mogućnost štampe preko cele daske, te su same mogućnosti dizajna neograničene

Plastične daske za sublimaciju idealan je proizvod ukoliko ste vlasnik restorana ili kafića. Svojim radnicima možete ponuditi kvalitetne plastične daske za sečenje dizajnirane onako kako ste vi želeli. Ukoliko ste vlasnik foto radnje, radnje sa presonalizovanim proizvodima ili gift šopa, ovo je idealan proizvod za Vas. Povećajte vaš asortiman sa daskom za sečenje. Ponudite ovaj sublimacion proizvod restoranima, kafićima, domaćicama, i svim gurmanim.

Zbog svoje čvrstine plastična daska se neće polomiti prilikom pada, te je idealan i za decu. Deca bi ovu dasku za sečenje mogli da koriste kao podmetač za hranu, bez vaše brige da li će se daska razbiti.  Daska  je veoma praktična i upadljiva za oko.

Daska je napravljena od 100% polimernog sintetičkog materijala. Ova daska je zapravo jedina sublimaciona daska za sečenje na tržištu koja je 100% bezbedna za hranu. Daska je bez ikakvog premaza.

 

Sublimacija na dasci za secenje

Sublimaciona daska za sečenje specifikacije:

  • Naziv proizvoda: Sublimaciona plastična daska za sečenje
  • Šifra proizvoda: DZS
  • Dimenzije: 20x25cm
  • Materijal: 100% Polimer
  • Preporučujemo da prilikom pritiskanja daske pod termo presom, preko nje postavite slikonsku zaštitu.

Ostali proizvodi

Daska za sečenje nisu jedini sublimacioni proizvod iz naše ponude, kod nas možete pronaći i druge proizvode i materijale poput sublimacionih papira, papira za pamuk sa prahom ili bez praha, subliamcionih šolji, satova, privezaka. Sve ove proizvode možete štampati uz pomoć sublimacionih štampača A4 formata poput Sawgrass SG500. Ukoliko vaš interesuje UV štampa i štampa na hemijskama, upaljačima i svim reklamnim materijalima onda za Vas imamo novi najkompaktniji UV štampač po super ceni. Sa paketom dobijate i tri boje. U ponudi imamo i presu za kačkete, olovke i etikete 3u1, uz pomoć koje ćete moći štampati na svim tim proizvodima.

Pogledajte još neke druge naše sublimacione proizvode:

  1. Šolje za sublimaciju
  2. Puzle
  3. Majice pamučne

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?