Vakuum prese 3D

Vakuum prese 3D

Vakuum prese 3D je namenjena za štampanje šolja, tanjira, dekorativnih kamenja, magneta, keramičkih pločica i još mnogo drugih sublimacionih proizvoda različitih oblika. Vakuum prese 3D su idealne i za štampanje mnogih drugih proizvoda specifičnih veličina i oblika. 3D vakuumska sublimacija je inovativan postupak u izradi personalizovanih proizvoda.

Jednostavan sistem za korišćenje omogućuje Vam potpuno novu dimenziju izrade personalizovanih proizvoda, mogućnost otiska na nepravilne oblike. Rešava sve probleme koje ste imali sa klasičnim termo presama. Vakuum prese 3D koriste silikon koji se izvlačenjem vazduha zalepi za ravnu ili nepravilnu površinu pa se zagrevanjem radi prenos grafike na proizvod. Ovaj uređaj zamenjuje sve termoprese koje imate do sada.Najinteresantniji detalj je što u ovom uređaju možete odjednom uraditi štampu na 12 šolja (11oz) od ivice do ivice bez mogućnosti greške.

3D vakuum presa

Specifikacije vakuum prese 3d

  • Šifra proizvoda: SZM3D
  • Štampa: 12 šolja odjednom
  • Radna površina: 300 x 420 x 110 mm

Sigurnost

Uređaj ima dva grejača koji se svaki za sebe nezavisno kontrolišu. Ukoliko se pojavi greška ili neispravnost kod jednog od grejača, drugi preuzima kontrolu i održava zadate parametre. Uređaj će se automatski isključiti nakon 15minuta praznog hoda što podiže sigurnost i pouzdanost uređaja.

Visoka učinkovitost

Velika radna površina, 300 x 420 x 110 mm, omogućuje Vam izradu 12 šolja istovremeno što zamenjuje 12 klasičnih termopresa.

Pouzdanost

Zbog aluminijumske površine podloge i izbočina, temperature na svim delovima vakuum prese 3D su jednake što omogućava da krajnji rezultat bude još čistija i oštrija fotografija.

Inteligentan sistem

Za celi proces izrade proizvoda nisu potrebni dodatni koraci osim stavljanja novih proizvoda i vađenja gotovih. Kada je poklopac zatvoren, uređaj će automatski izbaciti vazduh i započeti sa grejanjem unutrašnjosti. Kada je postupak završen, uređaj će sam isključiti vakuum i povući vazduh, pa će se silikonski deo odvojiti od proizvoda.

Proizvodi Vakuum presa

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu, takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom.
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?