Folije za tekstil

Folije-za-tekstil-baner-

Folije za tekstil


Početnici u svetu štampe obično ne znaju šta su folije za tekstil. Kada ste početnik verovatno su vam svi materijali poprilično slični. Naravno, to nije slučaj. Firma Mincom DOO iz Novog Sada Vam godinama u nazad nudi paletu proizvoda namenjenu raznim vrstama štampe.

Tako u našoj ponudi možete pronaći 3D Vinyl folije koje dolaze u beloj, crnoj, zlatnoj i srebrnoj boji i koje prilikom pečenja šire svoju strukturu te ostavljaju nabubreli 3D efekat nakon štampe. Takođe imamo i Subli-Blok foliju koja ne dozvoljava prolazak boje materijala pa je idealna za majice i dresove.

Sve navedene folije za tekstil mogu da se nanose uz pomoć termo prese 3 u 1. Kontaktirajte nas oko saveta za odabir adekvatne folije.


3D Vinyl

Folije za tekstil 3D

Ostali proizvodi

Na Mincom youtube kanalu možete naći savete i upustva za rad štampača, presa, mašina i sublimacionih proizvoda. Ukoliko Vam se svideo sadržaj kanala, lajkujte video, komentarišite i podelite ga sa Vašim prijateljima na društvenim mrežama. Hvala!

Možemo se pohvaliti sa ponudom od preko 1000 proizvoda za sublimacionu štampu. Osim reporomaterijala u našoj ponudi možete pronaći i sublimacione štampače, prese, te ostalu opremu za sublimacionu štampu. To su:

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram. 
Subskrajbujte se na naš Youtube kanal i pratite naše najnovije videe.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?