HP Laserski štampač

LaserJet HP laserski stampac
HP LaserJet A3 sa belim tonerom

HP Laserski štampač

U današnjem brzom poslovnom okruženju, potrebna vam je i tehnologija koja može da se prilagodi takvoj brzini, kao što je HP laserski štampač. Ovaj kompaktni štampač, u kombinaciji sa originalnim tonerima pomaže u ispunjavanju potrebe vašeg poslovanja. HP laserski štampač ističe se kvalitetnom belom štampom, kao i originalnim kertridžima u crnoj, cijan, magenta i žutoj boji.

Sa Hp laserskim štampačem sa belim tonerom ostvarujete jedinstven izgled majice,čestitki, letaka, pozivnica, poklona i još mnogo toga sa belim otiscima na obojenom papiru. Štampajte svoj beli dizajn na prenosnim medijima i prebacite ga na tkanine kao i na sve druge materijale. Oslobodite svoju kreativnost i pronađite svoj stil, uz HP laserski štampač možete štampati na papirima formata do A4 (Letter, A) i maksimalnom gramskom vrednošću od 220 g / m2. Počnite sa laserskim štampanjem belog tonera uz niske troškove. HP laserski štampač savršen je alat za profesionalce poput agencija, dizajnera, provajdera usluga kopiranja i štampanja, studija, restorana i prodavaca, ali također savršen i za hobiste, proizvođače modela i druge kreativce!

Šta sve nudi HP laserski štampač:

Ostvarite više sa svojim vremenom 

 • Kreirajte dokumente u boji profesionalnog kvaliteta i ostvarite veću brzinu kroz zadatke sa automatskim dvostranim štampanjem.
 • Pristupite poslovnim aplikacijama koje štede vrijeme, samo dodirnite 3-inčni (7,6 cm) touchscreen.
 • Brzo štampanje – ovaj štampač se budi iz režima spavanja i štampa brže od bilo kojeg drugog štampača u svojoj klasi.
 • Jednostavno štampajte Microsoft Word i PowerPoint dokumenata – sada direktno sa vašeg USB-a.

Laka mogućnost mobilnog štampanja 

 • Štampajte samo sa dodirom vašeg mobilnog uređaja – mrežni pristup nije neophodan
 • Jednostavno štampanje iz različitih pametnih telefona i tableta – uglavnom nije potrebno podešavanje ili aplikacije

Za sva pitanja nam se obratite. Naš stručni tim će Vam pružiti podršku u svakom trenutku. Ako Vam treba savet, javite nam se i pružićemo svu neophodnu pomoć.

A4 LaserJet HP

Proces pečenja

Proces poečenja sa A folijom i B papirom je jednostavan. Nakon što odštampate vaš dizaj na A foliju potrebno je staviti hrapavu stranu A folije na belu stranu B papira tako da su žute oznake B papira prema dole.

Zagrejte presu na 160C° i stavite foliju na papiru na ravnu presu te nekoliko običnih papira preko toga kako toplina ne bi išla direktno na foliju, stisnite presu na 160C° – 90 sekundi. Nakon što je 90 minuta isteklo podignite presu i lagano odvojite foliju sa papira dok je još vruć tako što ćete povlačiti foju u stranu a nikako prema gore da ne bi došlo do pucanja dizajna. Kada ste odvojili foliju od papira papir vam više neće biti potreban a na foliji isecite rubove kako vam na majici ne bi ostali zapačeni, i pozicionirajte foliju na željeno mesto na već ugejanoj majici tako da je hrapava strana na tkanini majice.

Kada ste zadovoljni sa pozicijom folije tj. vašeg dizajna na majici stavite zaštiti papir preko folije i zapecite foliju na majicu na 160C° i 30 sekundi. Sada kada je 30 sekundi isteklo izvadite majicu iz prese i stavite je sa strane da se skroz ohladi pre odvajanja folije sa majice, kada se majica ohladila na dodir, polako skinite foliju tako što ćete je laganim potezima zarolati na stranu, nikako prema gore (da ne bi došlo do kidanja dizajna).

Sada ste dobili vaš dizajn na majici ali primetite da se sjaji, kako bi uklonili sjaj (nije obavezno uklanjati sjaj) potrebni je da majicu sa dizajnom vratimo na ravnu presu i zapečemo preko nje mat papir na još 5-7 sekundi na 160C°.

Skinite ovde dva papira sa uputstvom za pečenje A folije i B papira putem ovih linkova: Papir 1 i Papir 2

Prednosti HP laserski štampač

Svi ponuđeni toneri postižu odlične rezultate i na papirima sa teškom taktilnom teksturom i površinom. Naši toneri prilagođeni su za posebnu štampu na tekstilu pomoću transfer papira te se razlikuju od originalnih HP tonera koji takvu vrstu štampe ne podržavaju. Sa našim tonerom dobijate sjajne i oštre otiske na svim različitim vrstama papira i materijala.

Sa našim folijama za prenos možete primeniti i bele i obojene otiske i dizajn za materijale poput belih i crnih majica, dukseva ,jastuka, proizvoda od drveta, stakla, keramike i metala. Kreirajte razrađene i jedinstvene proizvode za pisanje, kao što su letci ili pozivi. Proširite svoj asortiman proizvoda sa individualnim čašama za kafu i vrećicama.

Prednosti naših tonera i transfer papira:

 • Visokokvalitetni otisci
 • Kapacitet štampanja prema standardima ISO / IEC19752
 • Niski troškovi štampanja
 • Garantovan kvalitet
 • Savršen za belu štampu
stampac sa belim tonerom

HP laserski štampač i Gratis software

Gratis software dobijate u slučaju kupnje HP paketa (štampač + 4 CMYK tonera + beli toner). FSNC Raster je naziv ovog software-a koji je prilagođen za rad isključivo na Photoshop-u i od velike je pomoći u slučaju pečenja slike kao dizajna na majicu. Ovaj software briše pozadinu vaše slike i prebacuje vašu sliku u tačkastu verziju koja je otpornija na kidanje i pranje dizajna, na taj način štedimo na potrošnji tonera i vaša slika dobija tačkasti efekt koji izgleda savršeno u svim bojama i na svakoj majici. Software je pravljen kako bi se isključivo štampali beli toner na crne majice ali sa malo trikova koje ćemo vam mi pokazati u obuci moći ćete da štampate tačkasti efekt na bilo kojoj majici (napomena – ovaj software štampa dizajn samo u jednoj boji)

Toneri za HP Laserski štampač

Toneri koje možete pronaći u našim paketima u kojima se nalazi i HP štampač su 1 beli originalni toner i 4 startna CMYK tonera. Startni toneri znači da ne mogu da štampaju onu količinu koju mogu originalni, te se prodaju u paketima zbog povoljne cene paketa. Originalni toneri za CMYK boje kupuju se posebno.

Ukoliko govorimo o iskoristivosti tonera to možemo da objasnimo na sledeći način. Beli originalni toner može da odštampa 1500 otisaka ukoliko se štampa 5% pokrivenosti papira. Originalni CMYK toneri mogu da odštampaju do 2500 otisaka ukoliko se štampa 5% pokrivenosti. Ovaj procenat pokrivenosti je standard i osnov štamparske industrije po kojem proizvođači tonera računaju cenu i iskoristivost svakog tonera te nije moguće znati tačan broj odštampani listova ukoliko koristite više od 5% pokrivenosti.

Startni paket

Ukoliko razmišljate o kupovini jednog od naših paketa sa belim tonerom u svim paketima sa belim tonerom dobijate HP laserski štampač sa CMYK startnim tonerima i belim originalnim toneorm. CMYK startni toneri nemaju 100%-tni kapacitet kao što imaju originalni toneri nego imaju 30% kapaciteta. S obzirom da startni toneri imaju 30% kapaciteta sa njima možete očekivati da dobijete 1000 otisaka ukoliko štampate 5% pokrivenosti papira, ili 100 otisaka ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti papira.

Beli toner dobijate u originalnom pakovanju 100% kapaciteta i od njega možete da očekujete 1500 otisaka ukoliko štampate 5% pokrivenosti papira ili 300 otisaka ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti. Kada potrošite startne tonere i odlučite se za kupovinu novih originalnih CMYK tonera dobijate 100% kapacitetne tonere sa kojima možete da odštampate 2500 otisaka ukoliko štampate 5% pokrivenosti papira ili 300 otisaka ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti papira.

Osim tonera u paketima također dobijate sve folije i papir koji vam je potreban za rad. Ukrasne fleks soft i multitrans folije te vodič za početnike i gratis softvere.

Kada ste potrošili startne tonere i kupujete nove originalne tonere 100% kapaciteta te ukoliko radite 50-70% pokrivenosti (A4 za majice) možemo da vam damo okviran broj papira koji smo mi dobili prilikom štampe i testiranja ali on zavisi od dizajna kojeg svakodnevno štampate:

A4

Beli toner     – ukoliko štampate 5% pokrivenosti 1500 otisaka
…… …– ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti 250-300 otisaka

CMYK           – ukoliko štampate 5% pokrivenosti 2500 otisaka
……  .– ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti 300-400 otisaka

A3

Beli toner    – ukoliko štampate 5% pokrivenosti 7000 otisaka
…  – ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti 1500-2000 otisaka

CMYK           – ukoliko štampate 5% pokrivenosti 7300 otisaka
…  – ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti 1500-2000 otisakaTransfer papir za HP Laserski stampac

Pogledajte ponudu naših transfer papira i papira koji su vam potrebni za belu štampu na laserskom štampaču
Transfer papiri za HP stampac

Beli Toner

Toner pogodan za HP laserski štampač uz savršenu i preciznu belu štampu
 

 • Težina                                                        835 g
 • Kapacitet ispisa                                       1500
 • Kompatibilan sa proizvođačem              HP
 • Boja                                                             Beli
Beli toner mincom

Pored laserskog štampača u našoj ponudi foto i sublimacionih proizvoda možete naći interesantne proizvode kao što su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?