Tečnost za čišćenje glave Epsona

Tečnost za čišćenje glave Epsona

Tečnost za čišćenje glave Epsona je već provereno dobar repromaterijal u našoj ponudi. Tečnost služi za redovno održavanje glave vašeg Epson štampača. Prilikom korišćenja sublimacionih boja u Epson štampačima, može doći do blagog zapušavanja mlaznica. Zapušavanje mlaznica se dešava iz razloga što su korišćene sublimacione boje gušće u odnosu na obične ink-jet boje. Pravo vreme za čišćenje glave štampača je kada primetite da na testu za mlaznice nisu sve linije potpuno kontinuirane. Ova tečnost je upravo najidealnije rešenje za ovaj problem i spada u osnovnu opremu koju dobijate kupovanjem štampača Epson L310.

Tecnost-za-ciscenje-glave-Epsona

Tečnost za čišćenje glave Epsona

Tečnost za čišćenje glave Epson štampača. Radi produžavanja trajnosti vašeg Epson štampača koristite ovu tečnost i očistite glavu vašeg štampača.
  • Pakovanje: 100 ml
čišćenje glave Epsona

Ostala oprema za sublimaciju

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson L310 i Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu. A ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu opremu i repromaterijal Mincom tim vam je uvek na rapolaganju. U našoj Mincom ponudi pored proizvoda za štampom možete naći prazne (neodštampane) sublimacione proizvode kao i repromaterijal i dodatne delove namenjene za štampu i sublimacione štampače. Među njima su i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?