Sekač za snežne kugle

Sekač za snežne kugle

Sekač za snežne kugle je jedan od naših najnovijih foto alata koje imamo u ponudi. Sekač je neverovatno praktičan alat i omugućava lakše i praktičnije sečenje foto papira za snežne kugle. Pomoću ovog sekača za snežne kugle uštedećete Vaše vreme pri isecanju fotografija. Sve što treba uraditi je odštampati sliku na foto papir, postaviti foto papir na rupu za isecanje i lagano pritisnuti na dole. Operacione instrukcije dobijate prilikom kupovine proizvoda. Sekač je izrađen od kvalitetne plastike i veoma je kvalitetne izrade.

rezač za snežne kugle

 Rezač za snežne kugle

Sekač je izrađen od kvalitetne plastike i veoma je kvalitetne izrade. Ovaj sekač omogućuje praktičnije i jednostavnije sečenje foto papira za snežne kugle.
  • Šifra proizvoda: SZK
  • Materijal: Tvrda plastika
Sekač za snežne kugle

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson L310 i Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu.

Ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja za sublimacione proizvode i sublimacionu štampu Mincom tim vam uvek stoji na raspolaganju. Pored ovog alata imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?