Podloga za rezanje

Podloga za rezanje

Podloga za rezanje savršena je zaštita za stolove protiv oštrica i ogrbotina. Podloza za rezanje ima dve strane, prednju zelenu i zadnju crnu stranu sa 10 i 50mm prostora na svim stranama. Ukoliko ne želite da oštrica kojom režete bilo koji materijal ostavi tragove rezanja i uništi vaš stol ne koristite oštricu bez podloge za rezanje. Bez obzira na to kojim alatom sečete ili koliko jako stišćete alat kojim sečete podloga neće biti oštećena. Ova podloga napravljena je kako bi vi bez razmišljanja mogli da režete bilo koji materijal a da ne oštetite stol pa čak ni podlogu za rezanje.

Podloga dolazi sa mrežom koja predstavlja mere. Mere su vam potrebne kako bi nešto izrezali u onim dimenzijama koje vam i trebaju bez dodatne pomoći sa ravnalima i drugim mernim alatima.

Ukoliko želite da završite bilo koji projekt koji zahteva sečenje podloga za rezanje je jako koristan alat.

Za rezenje podloga

Specifikacije

 

  • Šifra: PZS
  • Dimenzije: 30x42cm A3 i 42x59cm A2
  • Boja: Zelena/Crna

Na tržištu postoji veliki izbor različitih podloga za rezanje, ali prema dosadašnjim iskustvima mali broj tih podloga svojom kvalitetom zadovoljava uslove potrebne za profesionalnu upotrebu. Sve podloge iz našeg asortimana odlikuje vrhunska kvaliteta i dugotrajnost, višestruko potvrđena na najzahtevnijim poslovima rezanja. Podloga za rezanje je dovoljno mekana da ne ošteti oštricu rotirajućeg noža i tako omogući precizne i glatke rezove, dok je s druge strane dovoljno čvrsta da ne dopušta duboke rezove. Uz pravilnu upotrebu podloga je otporna na cijepanje i pucanje.

Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte. Naš stručni tim će Vam pružiti podršku u svakom trenutku. Ako Vam treba savet, javite nam se i pružićemo Vam svu neophodnu pomoć.

U našoj ponudi također možete da pronađete mnoštvo sublimacionih prizvoda. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru ili štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a moežete da ih štampate na jedan ili više komada u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Neki od tih proizvoda su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?