NOVO – Sublimacioni štampači

Sawgrass sublimacioni štampači

Sublimacioni štampači

Sublimacioni štampači čine osnovu sublimacione štampe.U Mincom ponudi imamo široki paletu sublimacionih štampača koji su predviđeni za štamu na sublimacionim proizvodima. Sublimaciona štampa funkcioniše tako što se uz pomoć sublimacionog štampača Sawgrassa SG500 ili Epsona odštampa slika po želji na sublimacionom transfer papiru. Zatim se uz pomoć termo prese prenosi na materijal koji želimo da odštampamo. Sublimacioni štampači koriste sublimacione Sawgrass boje koje omogućavaju taj prenos. Sublimacija spada u najbrže i najpraktičnije vrste štampe. Jedina vrsta štampe koja omogućava štampanje na samo jedan komad.

Mincom akademija

Pored štampača koje možete naći u našoj ponudi, u Mincom Akademiji dobijate sav video materijal koji Vam je potreban kako biste samostalno započeli sa sublimacijom. Specialno za sve vas smo pripremili i mnoštvo korisnih saveta kako biste mogli da se uputite u najčešća pitanja i probleme vezane za sublimaciju. Kod nas možete pronaći pomoć ukoliko imate problem sa štampačima i sa određenim sublimacionim proizvodom. Kako biste uspešno započeli posao vezan za sublimaciju potrebno je da ispratite i nekoliko marketinških uputstava vezanih za započinjanje posla, odabir proizvoda i ciljnih grupa.

Epsonovi štampači (Epson 7710 A3+)posebno su prepravljeni za sublimacionu štampu na pamuku.

S druge strane Sawgrass radi sa specijalnim SubliJet UHD bojama koje ostavljaju neverovatan rezultat nakon štampe. Ova nova tehnologija je omogućila mnogo jasniji i življi kolorit kao i kontrast na štampanim slikama.

Besplatan softver uz svaki Sawgrass štampač. Kupite Sawgrass štampač i preuzmite Sawgrass Creative Studio kao i Sawgras Print Manager koji će Vam pomoći da lakše, brže i živopisnije odštampate svoje proizvode.

Sawgrass SG500 sublimacioni štampač

Sawgrass SG500

SG 500 ima dobar otisak i robusnu pouzdanost koju je nasledio od prethodnih modela koje je Sawgrass proizvodio. Razlikuje se od starijih modela po tome što je SG500 dodatno unapređen. Sa dodatnim unapređenjima u dizajnu, SG500 je dodatno energetski efikasan, štampa u većoj rezoluciji i nudi opciju WiFi povezivanja. Ovo znači da ćete uživati u kvalitetnijim proizvodima i mnogo lakšem korištenju naše mašine, a sve to po najpristupačnijim cenama otiska.

 • Šifra: SG500
 • Dimenzije štampe: A4
 • Broj boja: 4 (C, M, Y, K)

Sawgrass SG1000

Sublimacioni štampač SG1000 namenjen je onima koji su zainteresovani za štampu na većim površinama. Služiće Vam za rad u knjižarama, kopirnicama, prodavnicama suvenira i još mnogo toga. SG 1000 koristi SubliJet UHD boje i zbog toga pruža maksimalne performanse kada je boja Vaših proizvoda u pitanju. Pored toga, štampa sa ovim štampačom je izuzetno jeftina što ga čini idealnim za Vaš privatni biznis.

 • Šifra proizvoda: SG1000
 • Dimenzije štampe: A3 format
 • Broj boja: 4 (C, M, Y, K)
Sublimacioni stampač Sawgrass SG1000 namenjen za štampu na A3 formatima

Sawgrass VJ628

Sawgrass VJ628 sublimacioni štampač će oživeti vaše fotografije, umetnost i dizajn sa živopisnim bojama, dubokim crnim kao i neutralnim sivim. Povećajte efikasnost i smanjite troškove za stvaranje velikog obima proizvoda pomoću prvog potpuno integrisanog sublimacinog štampača sa 8 boja na svetu.

 • Šifra proizvoda: VJ628
 • Dimenzije štampe: Rolna širine 61cm
 • Broj boja: 8 (C, M, Y, K) (C, M, Y, K)

Epson SC-F500 Sublimacioni štampač 24 inčni (61 cm ulaz za papir)

Epson SC-F500 nudi izuzetan kvalitet štampe u rezoluciji do 2400×1200 dpi, sa preciznom kontrolom deponovanja mastila za izvanrednu jasnoću i oštrinu. PrecisionCore microTFP glava za štampanje čini SureColor Epson SC-F500 verovatno jednim od bržih štampača za sublimaciju u svojoj klasi. SureColor F500 podržava širinu rolne od 8,3 “-24,4″ na 2 ” prečnika dijametra. Štampač lako prelazi sa rolne na tabake lista bez punjenja ili dodatnog nameštanja papira.

 • Šifra proizvoda: EPSONSC-F500
 • Dimenzije štampe: 24 in (61 cm)
 • Broj boja: 4 (C, M, Y, K)
Sublimacioni Epson SC F500
stylus pro Epson

Epson Stylus PRO 4450 sublimacioni štampač

Epson Stylus PRO je A2 štampač namenjen za sublimacionu štampu. Ovaj sublimacioni štampač koristi 4 boje za štampu i namenjen je onima koji žele da rade na većim formatima. Epson 4450 omogućava štampu na proizvodima kao što su majice, patosnice za auto, navlake za sedišta ili bilo koji drugi proizvod koji je većih dimenzija. Ovaj popularan sublimacioni štampač radi sa specijalnom UltraChrome tehnologijom boja koje omogućavaju neverovatan kontrast i jarke boje kao i efektnu crnu mat boju.

 • Šifra proizvoda: EPSON4450
 • Dimenzije štampe:A2 format
 • Broj boja: 4 (C, M, Y, K)
Baza znanja

Sadrži najčešća pitanja iz svih oblasti vezanih za štampač.

Obuhvata pitanja vezana za povezivanje štampača, proces instalacije…

Problemi sa neštampanjem, USB konekcijom, punjenjem boja…

Menjanje otpadnog tanka, izbacivanja boje iz glave…

Podešavanje boje u Fotošopu, instalacija Print Manager-a…

Štampa iz katera, kako koristiti CreativeStudio…

Treba napomenuti da je servis na engleskom jeziku. Naša preporuka je instaliranje Google Translate ekstenzije za vaš pretraživač kako bi čitavu stranicu preveli sa engleskog na vaš željeni jezik, ukoliko smatrate da vam je to potrebno.

Ekstenziju možete instalirati putem linka:
Za Google Chrome pretraživač – https://chrome.google.com/webstore/detail/google-translate/aapbdbdomjkkjkaonfhkkikfgjllcleb?hl=en
Za Mozilla Firefox pretraživač – https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/to-google-translate

Na našem Youtube kanalu možete naći više informacija i video klipova koji će Vam pomoći da bolje razumete tehniku sublimacije. Pratite nas na Facebooku i bićete obavešteni o novim proizvodima i akcijskim sniženjima.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?