Prostirka za pse

Sublimacija na prostirci za pse

Prostirka za pse

Prostirka za pse je jedna od interesantnijih proizvoda koje izdvajamo u našoj ponudi za kućne ljubimce. Prostirka je sama po sebi posebna i unikatna jer Vi birate dizajn, fotografiju ili pak neki tekst koji će biti odštampan na njoj. Prostirka je napravljena od gume sa donje strane kako ne bi dolazilo do pomeranja i klizanja a sa gornje strane je presvučena specifičnim platnom. Prostirka za pse je namenjena za sublimacionu štampu nakon koje se dobija odličan otisak i postojane boje.

Prostirka je sigurno idealan odabir ukoliko imate ljubimca ili ukoliko želite da poklonite unikatan poklon nekome ko ga ima. Vaš ljubimac će je sigurno obožavati a Vi ćete biti srećni zbog njega. Ono što je prednost kod ove tehnike štampe na prostirci jeste što se ne mora štampati u velikim tiražima. Možete štampati na komad i to tako da svaki komad ima drugačiji dizajn.

prostirka za pse

Prostirka za pse

Prostirka za pse je namenjena za sublimacionu štampu. Otisak na njoj je veoma kvalitetan. Napravljena je od gume na donjem delu i platna na gornjem.
  • Šifra proizvoda: PZP
  • Materijal: Guma i platno
  • Dimenzije: 44×32 cm

Štampa

Ukoliko sami želite da sami napravite ovakvu prostirku sa štampom u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na prostirku. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju.

Pored ovih unikatnih prostirki za pse imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?