Ramovi

Ramovi za slike

Ramovi za slike savršen su proizvod za ukrašavanje bilo koje prostorije. U našoj ponudi možete pronaći ramove u obliku teksta, u raznim veličinama i bojama te sa više ili manje slika. Ovaj proizvod savršen je za sve specijalne prilike bilo da se radi o uređenju kuće, poklonu za rođendan, osmi mart, novu godinu… Iz tog razloga savršen je za sve foto radnje, radnje sa personalizovnim poklonima, knjižare ili online šopove. Ponudite svojim klijentima unikatne ramove sa prelepim porukama i slikama po njihovom izboru. Izdvojite se u moru istih i za razliku od ostalih koji nude prejednostvne ramove ponudite ram koji je sam po sebi jedinstven i drugačiji.

Ramovi nisu jedini proizvodi sa fotografijama u našoj ponudi. Regustrujte se na naš sajt kako bi dobijali newsletter sa najnovijim ponudama i proizvoda te skinite cenovnik sa svim našim proizvodima. Osim proizvoda sa fotografijama i za sublimacionu štampu u našoj ponudi možete pronaći i štampače te popratni materijal za fotografije i sublimacionu te lasersku štampu. Proizvodi koji bi Vas još mogli zanimati su:

Ako već niste zapratite nas i na YouTube kanalu Mincom d.o.o. u kojem svakodnevno pokazujemo različite naline personalizovanja proizvoda.
Takođe zapratite naš Facebook i Instagram profil za najnovije proizvode i promocije.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?