Termo prese ravne

Termo prese ravne

Termo prese ravne dolaze u više različitih dimenzija. U našoj ponudi možete pronaći više različitih vrsta ravnih presa koje će Vam omogućiti lako štampanje, pečenje svih sublimacionih proizvoda koje ste zamislili. S obzirom na Vaše potrebe odaberite savršenu presu za rad, u ponudi ravnih presa možete birati između raznih veličina. Veličine ravnih presa su sledeće: 38×38, 40×60, 60×80 i 23×30 cm. Pored veličine termo prese možete birati i termo prese sa dve radne ploče kao i termo prese 2u1 koje u jednom potezu rade štamu na prednjem delu majice i štampu etikete. Termo presa sa fiokom i magnetom za samootvaranje kao i presa sa sistemom na okretanje su takođe u našoj ponudi. Možete da birate između ručnih i automatskih presa. Automatske prese znatno olakšavaju i ubrzavaju rad.

Ako ste zainteresovani za veće štampače A3 formata, u ponudi imamo sublimacioni štampač Sawgrass SG1000, kao i sublimacioni štampač za velike formate Sawgrass VJ628. Termo prese ravne iz naše ponude su kompatibilne sa navedenim štampačima.

Ako još uvek niste sigurni za koju presu da se odlučite mi Vam uvek stojimo na raspolaganju. Pozovite nas i objasnite Vaše potrebe a mi ćemo Vas posavetovati koja oprema bi bila najbolja za Vas.

Termo prese ravne i ostali proizvodi

Osim proizvoda kao što je ravna termo presa u našoj ponudi od sada možete pronaći i držač za prese. Ukoliko imate mesta u svojoj radnji ali nemate površinu na koju bi smestili presu imamo rešenje za Vas. Držač za termo prese je osmišljen samo kako bi držao presu te je mobilan i lako se premešta sa jednog mesta na drugo točkićima.

Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Ako ste zainteresovani za sublimacionu štampu ali još uvek ne znate proces prenosa dizajna na proizvode posetite naš youtube kanal i pogledajte naše tutorijale.

Osim youtube kanala posetite i zapratite nas na Instagram i Facebook profilu kako bi uvek prvi saznali za nove proizvode i akcije za termo prese ravne.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?