Čoveče ne ljuti se za sublimaciju

Čoveče ne ljuti se - za sublimaciju

Čoveče ne ljuti se za sublimaciju

Ne ljuti se čoveče za sublimaciju u sklopu seta čoveče ne ljuti se dolazi podloga za štampu od poliestera, vreća za odlaganje, 2 kockice i 16 pijuna za igru (po 4 pijuna u svakoj boji).

Ne ljuti se čoveče za sublimaciju sadrži i prazna mesta, na koje je pomoću sublimacije moguće odštampati željene slike i tekst. Ispišite imena Vaše dece, i odštampajte njihove slike. Možete i odštampati njihove omiljene crtane junake, ili nešto sasvim treće. Sa setom čoveče ne ljuti se mališani će zasigurno imati najunikatniju društvenu igru među drugarima!

Dimenzije seta ne ljuti se čoveče za sublimaciju su 38x38cm i debljine svega 3mm. Ova podloga za društvenu igru štampa se pomoću sublimacionog štampača i prese. Podloga za igru ima prazna polja koja su namenjena za štampu.

Društvena igra ne ljuti se čoveče

Društvena igra

Karakteristike:
  • Proizvod: Podloga za društvenu igru
  • Šifra proizvoda: NČ
  • Veličina: 38x38cm
  • Debljina: 3mm
  • Materijal: 100% Poliester
  • Temperatura za ravnu presu: 180°C
  • Vreme: 120 sekundi
  • Temperatura pranja: 30-40°C

Ne ljuti se čoveče za sublimaciju

Sa ovom podlogom za društvenu igru mališani će moći da ponesu svoju omiljenu društvenu igru na igralište ili u park, a da ne brinu o tome da će pocepati ili zgužvati podlogu. Pored toga neće morati da brinu ni da će izgubiti pijune ili kockice, pošto u sklopu seta dolazi i poliesterska vrećica za odlaganje ili prenošenje. A u slučaju da dođe do prljanja, podlogu čoveče na ljuti se za sublimaciju je moguće oprati u veš mašini, baš kao i sve ostale sublimacione proizvode. S obzirom da je materijal podloge za društvenu igru od poliestera pranje se vrši na: 30-40C.

Ostali proizvodi:

Na Mincom Youtube kanalu možete naći savete i uputstva za rad štampača, presa, mašina i sublimacionih proizvoda. Ukoliko Vam se svideo sadržaj kanala, lajkujte vide, komentarišite i podelite ga sa Vašim prijateljima na društvenim mrežama. Hvala!

Podloga za društvenu igru je jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu pomoću štampača Sawgrass SG500 i termo prese. Možemo se pohvaliti sa ponudom od preko 1000 proizvoda za sublimacionu štampu. Osim repromaterijala u našoj ponudi možete pronaći i sublimacione štampače, prese, te ostalu opremu za sublimacionu štampu. To su:

Puzzle
Peratonice
Baby Prekrivač

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Subskrajbujte se na naš Youtube kanal kako biste bili u toku sa najnovijim vestima i proizvodima iz sveta sublimacione štampe.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?