Reklamni jastuci

Jastuci reklamni

Reklamni jastuci

Reklamni jastuci iz naše ponude su dekorativni reklamni proizvod na kome štampamo dizajn za Vašu firmu, slogan ili bilo koji drugi dizajn. Na jastucima štampamo pun kolor slike kao i jednobojni dizajn. Jastuci sa štampom su namenjeni za štampu sublimacijom što nam omogućava dobijanje jarkih.

Ukoliko želite da reklamirate ugostiteljski objekat, spa centar, salon nameštaja reklamni jastuci su pravi odabir reklamnog materijala. Bez obzira na tiraž na svakom jastuku možemo štampati drugačiji dizajn. Ova opcija otvara vrata Vašoj kreativnosti, pruža mogućnost interesantnijih promo rešenja kojima ćete se izdvojiti od većine.

Poručite dekorativne promo jastuke i ulepšajte Vaš radni prostor.

Opis

Možete birati između jastuka u obliku srca, kvadrata, kruga i mačke. Reklamni jastuci su veličine 35 cm sa koflin punjenjem. Izrađen je od kvalitetnog materijala, poliestera, koji omogućava intenzivne i dugotrajne boje. Jastuci su bele boje i štampaju se obostrano u punom koloru. Dizajn može biti maksimalnih 35×35 cm što znači da dizajn može ići preko celog jastuka. Pored dekorativne svrhe, jastuci su kvalitetni i udobni za korišćenje. Bez sumnje, ovaj jastuk je idealan za širenje brenda kompanije jer će biti koristan i nezamenjiv.

Reklamni jastuci mogu biti idealan način za promovisanje brenda kompanije. Efektan, lep i funkcionalan proizvod. Primenjuju se u kancelarijama, kafićima, restoranima, salonima, agencijskim prostorijama ali isto tako su odlični za duža putovanja u automobilima.

Reklamni jastuci su savršen izbor za suvernirnice, foto radnje, kopir prodavnice jer su elegantan, lep i praktičan poklon za svakodnevne prilike. Posebnim oblicima mogu se iskazati posebne želje ali i iskazati jake asocijacije.

Pored artikla jastuci i drugih reklamnih proizvoda u našoj ponudi možete naći mnoštvo sublimacionih proizvoda među kojima su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.youtube.com

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?